milivolt electronics world news Baheli:_Trkiye'de_acya,_zntye,_kayplara_son_verilmelidir-didimhaber.net
13-03-2014

Baheli: Trkiye'de acya, zntye, kayplara son verilmelidir

Baheli:_Trkiye'de_acya,_zntye,_kayplara_son_verilmelidir

AYDIN - 13.03.2014 13:11 Perembe


Seçim sürecinde yarn ne olacan kestiremediklerini belirten MHP Genel Bakan Devlet Bahçeli, geliebilecek olaylara kar halk soukkanl ve sabrl olmaya, kardelii bozmaya çalanlara frsat vermemeye çard. Aydn’n Çine ilçesinde halka seslenen Bahçeli, “Bu gerilim iyi deil. Bu gerilim yaygnlar. Bundan tecrübe sahibi olmak lazmdr. ki gündür neler oluyor? Yarn neler olacak, kimse kestiremez. Türkiye'de acya, üzüntüye, kayplara son verilmelidir. Ülkemizi huzurlu, istikrarl ve bar içerisinde yönetebilme kabiliyetine sahip olmalyz.” dedi.



Türkiye’nin gelecei için birlikte olmak gerektiini söyleyen Genel Bakan Bahçeli, unlar kaydetti: “Türkiye’nin önemi buradan gelir. Türkiye’nin corafyas bunu emreder. Türkiye’nin iç ve d dümanlar, birlikte olmamamz söyler. O sebepten dolay çok dikkatli olarak devletimizin üniter yaps, milli devlet anlay, toprak bütünlüü ve toplumun sosyal yapsn zedelemeden siyaseti yürütmeliyiz. Son günlerde deiik eyler olmaya balad. Seçimlere 17 gün kald. Bir yerden balayan seçim stratejisi, yava yava uygulanyor. Türkiye’de her gün bir olay, her küçük olaydan büyük olaylara doru kvrlmalar oluyor. iddet artyor, ölüm olaylar geliiyor. Türkiye’de 17 gün içerisinde neler olabileceini bugünden kestirmek çok zor. Bu sebepten seçimler gelip gidiyor ama kalc olan devlettir, milletin birlii, toprak bütünlüü ve kardeliimizdir. Çok soukkanl olmalyz, sabrl olmalyz, gerçekleri görmeliyiz. Baz yanllar var, onlarn üzerine gidilmesi gerektiine de inanmalyz. Bunu söylerken hiçbir partiyi krmak, incitmek istemiyoruz ama iddeti arttracak, kargaa çkaracak, çatmaya doru toplumu gönderecek, siyasi partiler arasnda kültürü zaafa uratp kaba görülerle, alçakça iftira ve haince sözlerle bir yerlere varamayacamz da görmemiz lazm.”

lçe meydanndaki konumasnda Babakan Recep Tayyip Erdoan'a da seslenen Bahçeli, “Televizyonlarda deiik konumalarla baz olaylarn üzerini örtme, gerçek üzerinde yürü. AK Parti'ye yakr bir ekilde adm at. Nedir senin admn? Milletin arasnda, 11 yllk iktidarn döneminde çok önemli hizmetler olduunu söyleyip duruyorsun ama yolsuzluk ve rüvetin ayyuka çkt bir dönemde buraya da bir kulak kabartmakta yarar var. 'Yolsuzluk ve rüvet olaylarnn sonuna kadar gideceim, kime dayanrsa dayansn. ahsma kadar da gelse bunun hesabn soracam.' de, millet rahatlasn, çatma ve gerilimin dna alnsn. Yoksa, 'Bunlarn hepsi bana komplodur, yanltr.' diye kibirle, devletin imkanlarn kendi gücünmü gibi kullanarak bir yere varman doru olmaz. Ülkemiz böyle bir karmaa yaamasn istiyoruz. Hâlâ, 'Bana oyun oynanyor, üçü bei biraraya geldi, öyle diyorlar.' diye yaknmann ve yalnzlk rolü oynamann gerei yok. Biz senin dostlarnn içte ve dta kimler olduunu biliyoruz zaten.“ eklinde konutu.

Seçmenleri sandkta çok dikkati olmaya çaran Devlet Bahçeli, “Oylarmz iyi deerlendirmeliyiz. Nasl deerlendireceiz? Çözümü demokrasi içerisinde aramalyz. Demokraside çözüm, seçim yoluyla olur, yani milli irade, sorunlarmz çözmek için bir adm atmaldr. Milli iradenin adm seçimle olur, yoksa hepimizin gidip koltua oturacak halimiz yok. 76 milyon da babakan olmaz bu ülkede ancak iradenizle bir yol çizersiniz, hepimiz de o yolu izleriz. Önümüzdeki en ksa yol, 30 Mart seçimidir. Sanda gittiinizde, memnunsanz devam edin, zaten ark o. Bu arky ezbere bilenler, bu yol nasl bir yoldur diye bir an düünsün. Bu yolun istikameti tek yöne dönüp Yüce Dîvan'a m gidecek, yoksa millet iradesi olarak geleceimizi mi belirleyecek, buna bir karar verin.“ dedi.

MHP Lideri Bahçeli, bugün Aydn'n çeitli ilçelerinde mitinglere katlacak.

 

OSMAN AKÇAY | 

 

Keywords: Aydn, Çine, MHP, Devlet Bahçeli

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..