milivolt electronics world news Akil_insanlar,_yolsuzluk_ve_rvetten_hi_mi_haberiniz_yok,_niye_sessizsiniz?-didimhaber.net
13-03-2014

Akil insanlar, yolsuzluk ve rvetten hi mi haberiniz yok, niye sessizsiniz?

Akil_insanlar,_yolsuzluk_ve_rvetten_hi_mi_haberiniz_yok,_niye_sessizsiniz?

AYDIN - 13.03.2014 17:57 Perembe


Çözüm sürecinde Türkiye'yi il il dolaan akil insanlara seslenen Milliyetçi Hareket Partisi Genel Bakan Devlet Bahçeli, "Ne yapyorsunuz? Yolsuzluk ve rüvetten hiç mi haberiniz yok? Bu tapeleri hiç mi okumuyorsunuz? mral canisinin hayatn biliyorsunuz, onun siyasallama sürecini biliyorsunuz. Vatana ihanet yolunu anlayp anlatyorsun da, o günler bülbül gibi konuurken imdi, niye sessiz kalyorsunuz." dedi.

Bahçeli, Aydn'n Nazilli ilçesinde halka hitap etti.



"RECEP TAYYP ERDOAN HTRASA GRMTR, KBR YÜKLENMTR"

Üst üste seçim kazanmann Babakan Recep Tayyip Erdoan' yoldan çkardn belirten Bahçeli, "Sayn Recep Tayyip Erdoan ihtirasa girmitir. Kibir yüklenmitir. Ne konutuu tam anlalamaz hale gelmi, alayl cümlelerle kendisini iktidara getiren milli iradeyi küçümser hale gelmitir. Böyle bir durum karsnda sahip olduu gücün markl ve aknlyla güç alann geniletme gibi bir ihtirasa bürünmütür. Ne yapmtr? 'Madem ki yasama ve yürütme tek bama bana nasip olmutur öyleyse kuvvetler ayrlnn ikisi benim denetimimde ve kontrolümdedir.' Geriye ne kalmtr. Üçüncü kuvvet yarg. 'Öyleyse yargy da denetimim altna almalym' diyerek güç alann geniletme itahna kaplmtr. Bu iin balangc 28 maddelik anayasa deiikliinin yapld 2010 referandumudur. Bu anayasa deiiklii ile kendi gizli gündemini 28 maddenin içine yerletirmitir." eklinde konutu. 

"YANLILIK BATAKLIK GBDR KIMILDADIKÇA NSANI BATIRIR"

Babakan Erdoan'n AKP'nin dnda hiçbir partiyi kabullenmediini kaydeden Bahçeli, konumasn u cümlelerle sürdürdü: "AKP'nin dndaki yüzde 49 oyu hiç dikkate almyor ve 'tek adamm gelecekte de bu ülkenin diktatörü olacam' gibi bir yanlln içine dümütür. Yanllk bataklk gibidir, kmldadkça insan batrr. Recep Tayyip Erdoan bu gerçei göremiyor. Dolaysyla yanllkta srar ettikçe kendisi batmaya balyor. Halbuki doruluk temiz su gibidir. Çrpndkça yukarya doru insan çkartr. Sayn Recep Tayyip Erdoan bu yanllkta inatç davranyor, kararl gözüküyor. Buda hem Türkiye'nin hemde kendisinin felaketini hazrlyor." 

"ÜSLUBU KABALAMI VE NE YAPACAINI AIRMI BR BABAKAN VAR"

Babakan Erdoan'n kendisine yakmayan üslupla meydanlarda konutuunu vurgulayan Bahçeli, "Kendisine yakmayan üsluplarla kendisini masum ve hakl klacak bir gayretin içerisine girmitir. Bir korku salmtr. Onun için ölçüsü kaçm, üslubu kabalam ve ne yapacan arm bir babakan var. i gücü brakp TOK'nin imkanlaryla mitingler düzenliyor, tama insanlar getiriyor, yarn Aydn'da da göreceksiniz, ondan sonra kalkyor yolsuzluk ve rüvetin hiç kendilerine bulamad iddiasn tayor." diye konutu.

Çözüm sürecini il il dolaarak halka anlatan akil insanlara seslenen Bahçeli, "Akiller neredesiniz imdi? Ne yapyorsunuz? Niye kalkpta yolsuzluk ve rüvetin savurganln, hrszln, çalanlarn anlatmak için niye sokaa çkamyorsunuz. Kimsiniz siz? bu hrszln içerisinde neredesiniz? Bunlarn içinde sanatç, aydn, besleme bir takm insanlar var. 63'lük rezillik olarak Türkiye'yi dolarken imdi neredesiniz? Ne yapyorsunuz? Yolsuzluk ve rüvetten hiç mi haberiniz yok? Bu tapeleri hiç mi okumuyorsunuz? mral canisinin hayatn biliyorsunuz, onun siyasallama sürecini biliyorsunuz. Vatana ihanet yolunu anlayp anlatyorsun da o günler bülbül gibi konuurken imdi niye sessiz kalyorsunuz. 63'lük akiller gelebiliyor musunuz Türkiye'nin her tarafna Recep Tayyip Erdoan'n komplo ile karlatn, montaj yapldn, masum olduunu, sütten çkm ak kak olduunu, bunlara ihanet yapldn, 'bu paralel devlet udur' diye anlatmaya hazr msnz? Var msnz böyle bir çalmann içerisinde?" dedi.

Konumasn bitiren Bahçeli, Nazilli Belediyesi tarafndan yaptrlan Nazken konutlarnn açl kurdelesini kesti. Evlerin anahtarlarn sahiplerine teslim ettikten sonra kendisine hediye edilen efe fesini giyerek poz verdi.

 

OSMAN AKÇAY | 

 

Keywords: Aydn, Nazilli, MHP, Devlet Bahçeli, Akil nsanlar,yolsuzluk, rüvet

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..