milivolt electronics world news Didim_Vardiya_Bizde_Platformu_Basn_Aklamas_-didimhaber.net
15-03-2014

Didim Vardiya Bizde Platformu Basn Aklamas

Didim_Vardiya_Bizde_Platformu_Basn_Aklamas_

Didim 15.03.2014 14.00 Cumartesi 

 

     Deerli dostlar, sözlerime Sal günü kaybettiimiz 15 yandaki Berkin ELVAN’IN ölümü ile balamak istiyorum. Gezi Park olaylar srasnda, bir polisin silahndan çkan gaz fiei Berkin’in kafasnn arkasndan vurarak komaya sokmutu. Oysa olaylarla bir ilgisi yoktu Berkin’in, evden ekmek almak için çkmt, hastanede 269 gün ölümle mücadele etti ama sonunda kaybetti. Onu vuran polis yâda polisler Babakann ifadesiyle kahramanlk destan (!) yazmlard, lanet olsun böyle kahramanla.

     Yalnz Berkin deil tabiî ki… Ali ihsan Korkmaz, Abdullah Cömert, Mehmet Ayvalta, Ethem Sarsülük, rfan Tuna, Mustafa Sar, hepside polisin iddetinden nasibini alan Gezi Park ehitleri, hiçbir suçlar olmadan bedenleri toprak altnda. Berkin’in ailesi bata olmak üzere tüm Ulusumuzun ba saolsun. Berkin’i yukarda isimlerini saydm aabeylerine emanet ediyorum. Hepsi nur içinde yatsnlar.

     Deerli dostlar, bildiiniz gibi geçtiimiz hafta içerisinde: Ergenekon kumpas tahliyelerle çökmütür. Tahliye edilenler, ne darbeci, ne terörist idi. Onlar Mustafa Kemal’in askeri olmaktan onur duyan yurtseverlerdi. ABD emperyalizminin taeronlar olan AKP ve cemaatin kumpas ile içeri atlmlard ancak halkmzn mücadelesi ile kumpas çökmü, yurtseverlerimiz özgürlüklerine kavumulardr. Silivri zindanndan çkan bütün yurtseverlerimizin ortak açklamas “bu daha balangç mücadeleye devam “ olmutur. Kumpaslar ile içeri atlan Askeri Casusluk, Balyoz gibi davalarla içeride ki son arkadamzda özgür kalana kadar bu mücadele devam edecektir.

     Bildiiniz gibi “Casusluk Davas”olarak adlandrlan 357 sankl ve büyük çounluunu muazzaf subaylarn oluturduu davada, konunun casusluk olmad anlalmakla beraber, dava geniletilerek sürdürülmekte ve hala yeni gözaltlar yaplmaktadr.   Eer casusluk davas açlacaksa balyoz davasna dayanak tekil eden belgeleri, gazeteciye getiren kii veya kiiler ve bu belgeleri günlerce evinde tutan ve yaynlayanlar yeniden soruturulmaldr. Asl casusluk budur. 
     17 Aralk’tan sonra   babakan badanmannn ‘’Türk Silahl Kuvvetlerine kumpas kuruldu’’ açklamas ve babakann ‘’paralel devlet’’ açklamalarndan sonra bu davalara bakan hâkim, savc ve polisler paralel  yapnn elemanlar olarak, baka görevlere tayin edilmilerdir. Ancak devlet içindeki bu yap yok edilirken bunlar buraya atayanlarn iktidar olduu ve babakann kendisini bu davalarn savcs olarak ilan ettii unutulmamaldr.
     Bu gün sözde bu davalarda hüküm giyenlerin yeniden yarglanmas için yaplan çalmalar toplumda alg operasyonu ile kamuoyunu yanltmaktan baka bir ey deildir. 
Dün rüzgar ekenler bu gün frtna biçiyorlar, yarn kasrgaya dönütüünde  ilk altnda kalacak olanlar bu kumpas kuran  iktidarn siyasi iradesi ile cemaatin polis ve yargdaki elemanlardr. 
Bizler cumhuriyeti ve kazanmlarn, ettiimiz yemin gerei, sonuna kadar canmz pahasna korumaya kararlyz, ülkenin bamszlna, bölünmez bütünlüüne, üniter devlet yapsna sahip çkacaz. Yitireceimiz hiç bir eyin cumhuriyetimizin kaybndan daha büyük olmayacann bilinci ile cumhuriyete kurulan pusuyu yok etmek için sonuna kadar mücadele edeceiz. 
 Adaletin kör, vicdanlarn sar olduu  bu günlerin hesabn, demokratik haklarmz kullanarak soracaz. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün  verdii göreve sahip çkacaz. 
     Türkiye’yi bu günlere getirenler; sizlerden hesap sormak boynumuzun borcudur. Hesap vereceksiniz, hesap günü gelinceye, Yüce Divanda yarglanncaya kadar karnzda duracaz. Sizin demokrasi d hukuksuz uygulamalarnz bizim demokratik mücadelemizi durduramayacaktr. Yklmadk, yklmayacaz, ykamayacaksnz! 
75 Hafta önce 30 kii ile balayan sessiz çlk bu gün bütün Türkiye’de 13  ve yurt dnda Amerika’da 10 merkezde yapimaktadr. Bu meydandan ‘’Atatürk’ün emaneti bendedir’’ diyen ve bu emanete sahip çkma arzu ve isteini ortaya koyan, meydanlara çkarak demokrasi mücadelesi veren tüm vatanseverlere selam olsun, selam olsun Hasdal’da, Mamak’ta, akran’da, Sincan’da, Buca’da, Hadmköy'de, Maltepe'de, irinyer'de, Silivri’de esaret altnda tutulan Mustafa Kemal’in askerlerine, selam olsun sizlere.
 
 SÖZ KONUSU VATANSA GERS TEFERRUATTIR. 

Tüm kamuoyuna sayglarmzla...

Didim Vardiya Bizde Platformu

 

Keywords:: Didim, Vardiya Bizde Platformu

 

 

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..