milivolt electronics world news Baykal:_Yolsuzluk_ve_rveti_rtmek_iin_halk_arasna_dmanlk_tahrik_ediliyor-didimhaber.net
16-03-2014

Baykal: Yolsuzluk ve rveti rtmek iin halk arasna dmanlk tahrik ediliyor

Baykal:_Yolsuzluk_ve_rveti_rtmek_iin_halk_arasna_dmanlk_tahrik_ediliyor

AYDIN - 16.03.2014 18:03 Pazar

 

CHP eski Genel Bakan ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, ülkenin, Cumhuriyet tarihi boyunca yaamad ayplar yaadn belirtti. Baykal, bu ayb örtmek için halk arasnda dümanln tahrik edildiini ve insanlarn çatr hale getirildiini söyledi.

 

Baykal, "Devletin en yüksek kademelerinde bulunanlar en büyük yolsuzluk iddialarnn muhatab oldular ve ranl karanlk bir i adam dört bakan parmanda oynatt. Dümanl niye tahrik ediyorlar, insanlar niye çattryorlar. Bir eyi saklamak istiyorlar deil mi? Bir eyler ortaya çkmasn istiyorlar. Hesap sorulmasn istiyorlar. Onun için ortal kartryorlar. Buna da izin vermeyeceiz.” dedi.

 

Aydn’n Germencik ilçesi Ortaklar Beldesi'nde deve gürelerine katlan, daha sonra ncirliova ilçesinde Gençlik Park açlnda konuan Deniz Baykal, insanlarn parklarda kardeçe bir duygu içerisinde, köklerini, kökenlerini ayrmadan, analarnn, babalarnn kimliine bakmadan, insan olarak, karde olarak el ele vererek birlikte yetieceklerini belirtti. Deniz Baykal, "Bu devirde benim borum öter demek yok. Bu parkta herkes eit. Kzlar, olanlar, bütün çocuklar, bütün gençler eit. Hepsi özgür, hepsi istedii gibi burann güzelliklerinden yararlanacak, kimse kimseye üstünlük taslamayacak. Burun kvrmayacak. En yoksul ailenin de en zengin ailenin de çocuu da bu parkta elenecek. Demokrasi, özgürlük ve kardelik meydan herkes birbirini tanyacak, sevecek. Dümanlk söz konusu bile olmayacak. Herkes bu parkta kucaklamay, kardelii örenecek. Buna ihtiyacmz var.” eklinde konutu.

 

17 Aralk yolsuzluk ve rüvet operasyonu sonras ülkede yaananlara de deinen Baykal, unlar ifade etti: “Bu memleketi ne hale getirdiler. Böyle böyle kamplara ayrdlar. Türkiye’yi kutuplatrdlar. nsanlarmz, sanki birbirleriyle dümanm gibi duygularla, nefretle doldurmaya çalyorlar. Buna kar bizim yapacamz ey, sevginin, kardeliin, dostluun bayran yükseltmektir. Bu memleket, Cumhuriyet tarihi boyunca yaamad ayplar yayor. Devletin en yüksek kademelerinde bulunan insanlar, ne yazk ki en büyük yolsuzluk iddialarnn muhatab oldular. ran’dan gelmi karanlk bir i adam genç bir adam, dört tane bakan parmanda oynatyor. Olacak i mi bu? Senin seçtiin, senin haysiyetini, erefini koruyacak olan, senin onurunu temsil edecek insan, ranl kark, karanlk bir i adamnn elinde oyuncak oluyor. Hediyelerin peinde, armaanlarn peinde, dolarlar, Euro’lar. Olacak i mi? TC hükümetini, böyle olsun diye mi seçtik. Bu gidie son vereceiz. Bu gidie son verecek ne yazk ki gücü yeten bir otorite kalmad. Mahkemeler, savclar hesap sorabiliyor mu? Emniyet dosya tutabiliyor mu? Hukuk, adalet ne oluyor. Kanunlar kimin için var. ncirliova’daki masum vatandan boynuna kanunu çinedin diye üzerine bütün gücünle yürüyeceksin, devletin tepesindeki bütün bu ayb yapan insanlara sessiz kalacaksn. Görev size dümütür. Baka çare yok. Milletin en kudretlisinin sesi çkmyorsa, oy sahibi milyonlarca insanlarmzdan birileri hayr dedii zaman ite onun sesi, devletin en tepesinde çkmayan sesten daha gür çkar. n artk aaya diyeceksiniz. Paçasndan öyle tutup aaya çekivereceksiniz. Gün bu gündür, güç, karar ve yetki sizdedir. Gereini yapacaksnz.”

 

Park açl sonras Cumhurbakanl adayl konusunda sorulara cevap vermeyen Baykal, seçim çalmalar için Koçarl ilçesine geçti.

 

Keywords:Aydn, Germencik, Ortaklar Beldesi, CHP, Deniz Baykal, 17 Aralk Yolsuzluklar

 

OSMAN AKÇAY | 

 

 

 

 

 

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..