milivolt electronics world news Erdoan,_evdeki_paray_sfrlamak_iin_alnd_iddia_edilen_6_daireyi_yalanlad-didimhaber.net
17-03-2014

Erdoan, evdeki paray sfrlamak iin alnd iddia edilen 6 daireyi yalanlad

Erdoan,_evdeki_paray_sfrlamak_iin_alnd_iddia_edilen_6_daireyi_yalanlad

AYDIN - 17.03.2014 15:01 Pazartesi


Babakan Recep Tayyip Erdoan, evdeki paray sfrlamak için Boaz'a nazr ehrizar Konaklar'ndan 6 daire aldklar iddialarn Aydn'dan yaland. Erdoan, "Bakyorum yeni yeni, iftiralar. Bunlar sahtekar ya. Kalkm, iki tane gazete, yine paralel yapnn gazetesi, bir tanesi. Bir tanede paralel yapnn destekledii bir gazete. Bu gazeteler, haber yapyor. Haberde benim olum, yavruma, hiç ilgisi alakas olmayan bir avukat uydurmular, bir sitede evi olduuna dair haber yapmlar. Hemen davay açtk." dedi.

Aydn'daki seçim mitinginde Merhum Adnan Menderes’e de yolsuzluk üzerine iftira atldn ileri süren Erdoan, o dönemde de paralel yapnn olduunu, kendisinin de iir okuduu için CHP’ye yakn paralel yap tarafndan yarglatldn anlatt. Erdoan, Bediüzzaman Said Nursi'nin Rusya’da esir dütüünü, buna ramen oradan kaçarak yurduna döndüünü belirtti. Fethullah Gülen'in ise yurt dndan dönmediini ifade eden Erdoan, “Bu ülkede Said Nursi’yi yargladlar. Nereye sürdüler. Taaa Sibirya’ya. Ama O, Sibirya'da yaamad. Buldu frsatn, kaçt ülkesine geldi. Kendi topraklarna geldi. Ben, bu topraklarda öleceim dedi. te onun bir çok hatralar var. Kütahya da, Isparta da o yolculukta birçok hatralar var. Hepsi birbirinden enteresan. Bu topraklarda vefat etti. Ama ona bile tahammül edemediler. Ne çileler çektirdiler. Hatta hatta, ölümünden sonra onu tuttular aylar yllar sonra, kemiklerini Isparta’ya götürdüler. Ben Said Nursi’nin izinden gittiini söyleyen u paralel yap izinden gidiyor mu? Hayr, yalan söylüyor. Takiyye yapyor, iftira atyor. Hayatnda Bediüzzaman ifadesini kullanm deil. Ve onu, bir kere görmüte deil. Ve, onun eserlerini bir kenara brakarak güya, kendine göre külliyat oluturmaya çalan bir zat. Ama o, ne yapt, 1999 da tam aksine Türkiye’den kaçp dünyann bir baka ucuna gitti. Ya imdi niye orada duruyorsun. Madem sen vatanseversin, madem sen, milletini seviyorsun, bak iki yl önce ben sana davet yaptm. Gel dedim, Türkiye’ye. Bak bu millet seni seviyor. Gel, niye gelmedin. Niye gelmiyorsun. Üstelik o gün, enteresan bir eyde söyledim. Olimpiyatlardayd bu dedi ki, Peygamber de oradayd. Ya ne diyeceksin böyle bir insana. Ne diyeceksin. Böyle bir ey olabilir mi? Orada folklorik gösteriler var. Peygamberimiz'de orada, böyle bir ey olabilir mi? Ama buna sorarsan, olur. Ve hala, bu ifadelerde bile hikmet arayan benim saf kardelerim var. Ne hikmeti ya. Sen Yaradan’n hükmüne bak, hükmüne. Brak bunlarn hikmetlerini. Hep bayat senaryolar. Bu senaryolar üzerinden çeitli tuzaklar." diye konutu. 

"SEN NASIL BR MÜSLÜMANSIN YA!"

Oluyla ilgili yaplan haberlerin yalan olduunu da ifade eden Erdoan, “Bakyorum yeni yeni, iftiralar. Bunlar sahtekar ya. Kalkm, iki tane gazete, yine paralel yapnn gazetesi, bir tanesi. Bir tanede paralel yapnn destekledii bir gazete. Bu gazeteler, haber yapyor. Haberde benim olum, yavruma, hiç ilgisi alakas olmayan bir avukat uydurmular, bir sitede evi olduuna dair haber yapmlar. Hemen davay açtk. Davas devam ediyor. Bunlarda iftira var, bunlarda yalan var. Bunlarda takiyye var. ftira at, tutmasa da izi kalr, diyor. Ya böyle sahtekarlk olur mu? Sen nasl din istismar yapyorsun ya. Sen nasl, bir Müslümansn ya. Sevgili Peygamberimiz'in huzuruna bireysel, kiisel suçlarla ilgili geliyorlar. Hatta hatta, zina yaparsa ne olur, diyorlar. Peki yalan söylerse ne olur, deyince Sevgili Peygamberimiz, ayaa frlyor: asla, asla diyor. Yalan bu denli, tehlikeli bir ey. Çünkü yalan bireysel deil. Yalan, toplumsal, kollektif zararlar olan bir ey. Biz Ergenekonla mücadele ettik. Pensilvanya'daki yeni Ergenekon'la da amansz mücadele edeceiz." eklinde konutu. 

"BEN ÖYLE BR HOCA TANIMIYORUM"

Gülen’in, baörtüsüyle ilgili fetva verdiini belirten Erdoan, “Hanm kardelerim kaplarnza gelen baz ablalar olursa, geliyor mu size de. Gelmiyor deil mi? Onlara sadece bir ey söyleyeyim. Eer gelen olursa olur ya! Onlara deyin ki, Hocanza söyleyin, benim kzmn baörtüsüyle uramasn. Hocanz 28 ubat olaynda 'üniversitelere banz açn öyle girin?' diyen bir hoca. Ben öyle bir hoca tanmyorum.” eklinde konutu.

Keywords: Aydn, Recep Tayyip Erdoan, Para sfrlama

ÖMER ORUÇ, OSMAN AKÇAY | 

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..