milivolt electronics world news Didim_i_Partisi-18_Mart_anakkale_Zaferi_Basn_Aklamas-didimhaber.net
17-03-2014

Didim i Partisi-18 Mart anakkale Zaferi Basn Aklamas

Didim_i_Partisi-18_Mart_anakkale_Zaferi_Basn_Aklamas

Didim 17.03.2014 16.00 Pazartesi

 

18 Mart Çanakkale zaferinin 99'inci ylnda aziz ehit ve gazilerimizi saygyla anyoruz. Halklarn tarihinde onurla, gururla kutladklar mücadeleler, zaferler vardr. Çanakkale Zaferi de bu destans zaferlerden biridir.

Çanakkale Zaferi, emperyalistlerin silah, cephane, teknoloji  gücü ne kadar fazla olursa olsun, hakllna ve yeneceine inanm bir halk karsnda duramayacann kantdr.

Dünya tarihinde ilk defa, emperyalist ülkelerin topluca saldrarak igal etmek istedikleri ülkemiz, mazlum milletlere teslim olmamay, emperyalistlerin yenilmelerinin kaçnlmaz olduunu göstermitir.

Çanakkale Zaferi, Milli Mücadele ve Cumhuriyet’in habercisidir. Çanakkale Sava, hiçbir devletin, hiçbir ordunun, hiçbir silahn, yurt sevgisinden ve milli onurdan daha güçlü olmadn, olamayacan bizlere öretmiti! Bunu unutmadk unutmayacaz. artlar ne kadar ar olursa olsun, ehitlerimizin emanetine sahip çkan vatanseverler görev bandadr. Milyonlar vatann bölünmezlii ve bütünlüü uruna yeni bedeller ödemeye hazrdr, bölmeye kalktklar bu ülke sahipsiz deildir. Çanakkale bir dirilitir. Biz devrimle millet olduk. Türk de biziz, Kürt de biziz, hepimiz büyük Türk Milletiyiz.

Çanakkale Zaferi, sradan bir sava ya da kolayca kazanlm bir zafer deildir. Bu öyle bir savatr ki, o dönemin en gelimi silahlaryla donatlm ngiliz Kraliyet Donanmas ve müttefikleri Franszlar bata olmak üzere Tarihin o güne kadar gördüü en büyük donanma, dier yanda ulusal onurlarn ölümüne savunan, karlarndaki güçle kyaslanmayacak kadar geri sava araçlarna sahip mazlum halklar…

Zamannn en güçlü emperyalist donanmas Çanakkale Boazndan geri çekilmek zorunda kalm, Gelibolu'ya karadan çkartma yaparak teslim alma emelleri de, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk daresinde, Mehmetçiin  kahramanl karsnda yenilgiyi kabul etmilerdir.
Ülkemizin yeniden inasnn ilk temellerinin atld Çanakkale zaferi, Dünyann ezilen halklarna emperyalistlerin yenilmelerinin kaçnlmaz olduunu göstermitir.

Devamnda da Yüce Önder Mustafa Kemal Atatürk daresinde Milli kurtulu sava kazanlm Türkiye Cumhuriyeti Devleti kurulmutur.

Bu gün yeniden ülkemizi bölerek emperyalist ülkelerin taeronu haline getirme gayretleri içinde olanlara; Türk ulusu, Mustafa Kemal Atatürk ve arkadalarnn örettii özgürlük, bamszlk ateiyle direnecek, mutlaka baarya ulaacaktr.

Yüce Türk Milleti ve onun kahraman ordusu, bugün de her türlü olumsuzluklara ramen, kendisine yönelebilecek her türlü tehdidin ve tehlikenin üstesinden gelebilecek güçtedir. Emperyalizme, tarih boyunca boyun emedik,emeyeceiz.


Vatan savunmas için, gözünü krpmadan cann veren aziz ehitlerimizin önünde sayg ile eiliyoruz.


Ç PARTS DDM LÇE BAKANI
BÜLENT BOYER

 

Keywords: Didim, çi Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi basn açklamas

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..