milivolt electronics world news Pascal_Nouma_Aydn'da_byk_ilgi_grd.-didimhaber.net
17-03-2014

Pascal Nouma Aydn'da byk ilgi grd.

Pascal_Nouma_Aydn'da_byk_ilgi_grd.

AYDIN - 17.03.2014 20:02 Pazartesi

 

Aydn’da uluslararas standartlarda yenilenen lhami Ortekin Spor Kompleksi'nin açlna katlan Pascal Nouma büyük ilgi gördü. Futbol ovu ve esprileriyle etkinlie renk katan Nouma’ya, Aydnspor 1923 formas hediye edilirken Nouma da, Aydn Belediye bakan Özlem Çerçiolu’na imzalad futbol topunu hediye etti.

 

Aydn Belediyesi tarafndan yeniden düzenleme çalmalar tamamlanan lhami Ortekin Spor Kompleksi hizmete açld. Spor kompleksinin açl töreninde konuan Bakan Özlem Çerçiolu, 5 yllk belediye bakanl sürecinde kente bazen belediye bakan olarak, bazen bir kadn olarak, bazen de bir anne gözüyle baktn söyledi. Bu sürede Aydn’da birlik, beraberlik olsun, bütünlük olsun, güzellikleri yaayalm, ayrma olmasn diye çaba gösterdiini kaydeden Çerçiolu, “Her zaman da adil ve herkese eit mesafede oldum. te bu bak açsyla çocuklarmz ve gençlerimizi kötü alkanlklardan uzat tutmak için birçok projeye imza attk. Bunlardan bir tanesi de kentimizin farkl 5 noktasnda yaptmz çocuk kültür merkezleridir. 2 bin çocuk burada etüt çalmas yapyor uanda. Çocuklarmzn ve gençlerimizin her zaman yannda olduk. Bundan sonra da yanlarnda olmaya devam edeceiz. Tesisimiz uluslararas standartlara sahiptir.” dedi.

 

Açlta gençlerin ilgi oday olan Pascal Nouma ile birlikte tesisin kurdelesini kesen Çerçiolu, Nouma’ya isminin yazl olduu Aydnspor formas hediye etti. Aydn Beiktallar Dernei Bakan brahim Pehlivan da, Nouma’ya Beikta atks armaan etti. Esprileriyle açl neelendiren Nouma, imzalad topu Çerçiolu’na hediye etti. mzal topla daha sonra bakan Çerçiolu, Nouma, lhami Ortekin ve baz davetliler penalt at yapt.

 

Açla Aydn Belediye Bakan Özlem Çerçiolu, eski Aydn Belediye Bakan lhami Ortekin, Beikta’n eski futbolcusu Pascal Nouma ve çok sayda davetli, sporcu gençler ve çocuklar katld.

Keywords: Aydn,Pascal Nouma, Özlem Çerçiolu,lhami Ortekin Spor Kompleksi

 

OSMAN AKÇAY | 

 

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..