milivolt electronics world news CHP_Genel_Bakan_Yardmcs_Tezcan:_Babakan_olunu_kt_yola_drmtr-didimhaber.net
18-03-2014

CHP Genel Bakan Yardmcs Tezcan: Babakan olunu kt yola drmtr

CHP_Genel_Bakan_Yardmcs_Tezcan:_Babakan_olunu_kt_yola_drmtr

AYDIN - 18.03.2014 13:35 Sal

 

CHP Genel Bakan Yardmcs Bülent Tezcan, Türkiye’nin tarihinde en önemli yolsuzluk ve rüvet operasyonlaryla kar karya olduunu, Babakan Recep Tayyip Erdoan’n çocuklarn da bu ie bulatrdn iddia etti. Aydn'da CHP Efeler lçe Tekilat'nda konuan Tezcan, “Evinde bir 1 milyar dolar saklayan bir babakan var. Türkiye böyle yönetilmeyi haketmiyor. Çocuuna, 'Paralar sfrladn m?' diyor. Mafya babalar bile çocuklarn kendi pis ilerinden uzak tutarlar, okusun isterler. Biz bakyoruz ki Babakan, olu araclyla iadamlarndan haraç toplayan bir baba. Bir baba olu araclyla para topluyorsa çete ve mafya içerisine sokuyor demektir. 'Benim oluma iftira atyorlar.' diyor. Senin oluna kim iftira etsin? Senin oluna, 'Paralar kaçr.' diyen kim? Sen deil misin? Haraç toplatan, futbol kulüplerine bask yapmas için talimat veren sen deil misin? Senin oluna kimse iftira atmyor ama sen olunu kötü yola düüren bir babasn. Kendi olunu kötü yola düüren, kirli ilikilerin içerisine sokan bir babayla kar karyayz.” eklinde konutu.

 

Genel Bakan Yardmcs Tezcan, Türkiye Cumhuriyeti’nin tarihinin hiçbir döneminde tank olmad bir yolsuzluk furyasyla kar karya olduunu öne sürerek, "u anda Türkiye’de yaanan tabloda, devleti soyan hükümetle halk kar karya kalmtr. Türkiye deiime hazrlanyor. Soygun, yalan ve talan düzeninin devam etmesini istemiyorlar. Babakan'n miting yapaca yerlerde skyönetim ilan ediliyor. Yolda yürüyenler gözaltna alnyor. Niye? Ya protesto ederse korkusuyla. Protesto korkusuyla toplumda bask yaplyor. Aydn’da 1 liraya ayakkab kutusu satan esnaf gözaltna almlar, miting sonras serbest brakmlar. Bo ayakkab kutularndan niye rahatsz oluyorsun? Ayakkab kutusunun içini haram parayla doldururken bunu doldurmaktan yüzün kzarmyor da bunu doldurandan rahatsz olmuyorsun da bunu satan esnaftan m rahatsz oluyorsun?” dedi.

 

nternete düen son ses kaydyla da ilgili açklama yapan Bülent Tezcan, “Rza Sarraf diyor ki ses kaytlarnda, '500 bin dolar koy çikolata kutusuna, ksaya gönder.' diyor. Ksaya Ege, Ege’ye diyor. Egemen Ba’n rüvet çarkndaki lakab ksaym. imdi soruyorum, ksa Egemen Ba ise uzun kim? Meydanlarda millet, uzunun kim olduunu biliyor. Ksaya 500 bin dolar gidiyorsa uzuna ne kadar gidiyor.” diye konutu.

 

Babakan Erdoan’n dün Aydn’da Adnan Menderes'le ilgili söylediklerini de deerlendiren CHP Genel Bakan Yardmcs, "Erdoan Aydn’a geldiinde, Adnan Menderes aklna geliyor. Aklna getirdii zaman u aklna geliyor mu acaba, Adnan Menderes, Çakrbeyli Çiftlii’ni babakan olduktan sonra m ald, siyasete girdikten sonra m ald, daha önce mi vard? Servetini siyasete girince mi edindi, servet sahibiyken mi siyasete girdi? Rahmetli Menderes, Çakrbeyli Çiftlii'ni siyasete girdikten sonra almad. Babakan'n villalar gibi yolsuzluk paralaryla almad. Mal vard, o malyla siyasete girdi. Onun için Menderes’in eteine yaparak, girdii bu bataklktan kurtulmaya çalmasn. Recep Tayyip Erdoan, siyasetin her alann rantiyecilik üzerine kurduu için bu milletin babakan, Adnan Menderes’in adn da siyasetine alet ediyor." dedi.

Keywords: Aydn, Efeler, CHP, Recep Tayyip Erdoan, Kötü yol

OSMAN AKÇAY | 

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..