milivolt electronics world news DSP_Lideri_Trker:_Trkiye'de_polis_ve_savcy_hrsz_kovalamaya_balamtr-didimhaber.net
18-03-2014

DSP Lideri Trker: Trkiye'de polis ve savcy hrsz kovalamaya balamtr

DSP_Lideri_Trker:_Trkiye'de_polis_ve_savcy_hrsz_kovalamaya_balamtr

AYDIN - 18.03.2014 17:36 Sal


Aydn’da seçim bürosu açlna katlan DSP Genel Bakan Masum Türker, “Dünyada hrsz polis ve savc kovalar. Türkiye’de polis ve savcy hrsz kovalamaya balamtr. Bu düzenin olduu yerde demokrasiden söz etmek mümkün deildir.” dedi.

Açltan sonra bir açklama yapan Türker, CHP Genel Bakan Yardmcs Gürsel Tekin’in, partilerinden aday olanlar için bir televizyon programnda "hain" dediini iddia etti. Tekin’i knadn belirten Türker, “Gürsel Tekin, DSP’liler için hain demi. Bu sözleri kendisine iade ediyorum ve teessüf ediyorum. Bir siyasi parti, kendisiyle yaran rakiplerine hain diyemez. Korkuyor ki hain deyip milletin gözünde kötü göstermeye çalyor. Eer solcu iseler o zaman MHP’li birisini niye Ankara Büyükehir Belediye bakan aday gösteriyorlar? Milleti sömürenlere kar dik duran, azimli bir kadroyla yola çkyoruz. Özellikle kadn arkadalarmzla bu güzellikleri daha iyi salayacamz düünüyoruz. Bizi finanse eden kimse yok, kendi yamzla kavruluyoruz. Birilerinden para pul bulup bu kadar reklam yapanlar, seçildiklerinde bu imkanlar kendilerine salayanlara borçlarn ödeyeceklerdir. DSP’lilerin tek borçlu olduklar, oy verecek halkmzdr.” eklinde konutu.

CHP’lilerin, kendilerine aday çkarttklar için hain dediklerini söyleyen DSP Lideri Türker, “Siyasi patinin görevi, seçime girmektir. Biz onlardan altya yakn belediye bakan aldk ama onlar bu süre içinde bizden 58 belediye bakan aldlar. Onlar bizim aldmz bu alt belediye bakanna, özellikle Didim için hazrladklar reklam filminde 'satlm' diyorlar. imdi merak ediyoruz, 'Partisini satan, her eyi satar.' diyen Kemal Klçdarolu, DSP’den transfer ettii Büyükeren için ne diyor? Ordu Belediye Bakan için ne diyor? Onlar yapnca iyi, onlarn dndakiler yapnca hain oluyor. Baka birisine 'Seçime girme' demek, faizmin ta kendisidir. Demokratik örgütlenme ve seçilme özgürlüünü engellemektir. Bu sözlerin aynsn kendisine söylemekten utanyorum. Sözlerini kendisine iade ediyorum. Kendisinin,bütün demokratik solculardan özür dilemesi gerekir. u anda aday gösterdikleri belediye bakanlarnn çou DSP kadrolardr. Kendileri yetitirmemiler, bizden aldklarn aday gösteriyorlar. Her yörede, her ehirde var ama ayn arkadalarmz geri dönünce onlar suçluyorlar. CHP’nin ve ona yardakçlk yapan kimi yazar çizerlerin de demokratik yaplarndan üphe etmeye baladm. Onlar demokrat olamaya davet ediyoruz.” dedi.

Keywords: Aydn, DSP, Masum Türker

 

OSMAN AKÇAY | 

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..