milivolt electronics world news Deniz_Baykal:_Trkiyede,_Babakann_oluturduu_bir_paralel_devlet_var-didimhaber.net
18-03-2014

Deniz Baykal: Trkiyede, Babakann oluturduu bir paralel devlet var

Deniz_Baykal:_Trkiyede,_Babakann_oluturduu_bir_paralel_devlet_var

AYDIN - 18.03.2014 15:57 Sal


CHP eski Genel Bakan ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Babakan'n 'Türkiye’de bir paralel devlet var', dediini belirterek," Ben de inanyorum ki el hak Türkiye’de bir paralel devlet var. Ama o paralel devlet Babakan’n hukuk d hukuki olmayan legal olmayan örgütlenmesiyle oluturduu paralel devlettir." dedi.

Deniz Baykal, Aydn’a bal Kuyucak ilçesinde CHP adayn desteklemek için gerçekletirdii ziyarette halka seslendi. Babakan Recep Tayyip Erdoan’n “paralel devlet” iddialarna deinen CHP eski Genel Bakan, "Türkiye’de bir paralel devlet var diyor Babakan. Ben de inanyorum ki el hak Türkiye’de bir paralel devlet var. Ama o paralel devlet Babakan’n hukuk d hukuki olmayan legal olmayan örgütlenmesiyle oluturduu paralel devlettir. Bugün tüm bu yanl ilerin arkasnda kellesi içinden çekilip alnm çeitli güvenlik kurumlarnda görev yapan ama hukuk d kiiye bal talimatlarla delil üreten uydurma dava ayarlayan antaj yapan telefon dinleyen özel hayata yönelik tezgahlar tertipler tanzim eden özel çetelerin oluturduu bir paralel devlet. Türkiye’de böyle bir paralel devlet var arkadalar.” dedi.

Baykal, konumasn öyle sürdürdü: "Yolsuzluk ortaya çkm, paralel devlet ortada, Silivri skandal, Ergenekon bir perianlk, yarg ve mahkeme her türlü güvenirliini kaybetmi. Türkiye’yi 10 ylda bu hale getirmi. imdi Babakan çkp diyor ki 'bu temkinli giditir.’ Niye temkinli gidi? Yolsuzluklar yaygnlayor kanser gibi bütün devleti saryor, bir türlü soruturulamyor, ondan dolay m tehlikeli gidi? ‘Hayr ondan dolay deil.' Memleketin namuslu dürüst evlatlar, haksz yere zulme maruz braklyor bundan dolay m bu tehlikeli gidi? ‘Hayr ondan dolay deil.' Çiftçi, üretici perian, isizlik yaygnlam ondan dolay m? ‘Hayr deil' E ne oluyor? Senin hakszlklarna tepki gösteren insanlar, uyguladn yöntemlerle 15 yanda yedii bir kapsülüyle hayatn kaybeden bir çocuun cenazesine giden insanlar ülkeyi geriyorlarm. Ülkedeki tehlikeli gidi hakszla tepki gösteren insanlarn, bunun uygun görmediini söyleyen insanlarn ortaya çkmasndan kaynaklanyormu.” eklinde konutu.

Babakan Erdoan’n "tehlikeli bir tuzak” kurduunu savunan Baykal, “Bu halk halka kar kkrtma tuzadr, halk kamplatrma kutuplatrma tuzadr, birbirine düürme tuzadr. Bundan neyi amaçlyor? çine girdii skntl durumu örtbas etmeye çalyor.” diye ekledi.

Keywords: Aydn, Kuyucak, CHP, Deniz Baykal,Paralel devlet, Recep Tayyip Erdoan

BRAHM VARLIK | 

 

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..