milivolt electronics world news Kldarolu:_Oy_verirken_elinizi_vicdannza_koyun-didimhaber.net
22-03-2014

Kldarolu: Oy verirken elinizi vicdannza koyun

Kldarolu:_Oy_verirken_elinizi_vicdannza_koyun

AYDIN - 22.03.2014 20:27 Cumartesi

CHP Genel Bakan Kemal Klçdarolu, "Üniversite snavlar var. lk kez bir ey oluyor snav sorular açklanmayacak. Snavdan sonra çocuklarmz televizyonlarda sorular çözerdi. Neyi doru neyi yanl yaptklarn test ederlerdi. Eer üniversite snavlarn karanlk bir sürece içine sokulacaksa söz veriyorum bunun hesabn soracam. Hiç bir gencimizin hakszla uramasn istemiyorum. Lütfen oy verirken elinizi vicdannza koyun." dedi.

 

Aydn Atatürk Kent Meydan’nda halka seslenen CHP Genel Bakan Klçdarolu, "Her eyi yasakladlar, bir ey serbest nedir o? Twetter yasak, Facebook’u, Youtube yasaklayacak. Bunlar becerebilir mi? Asla beceremez. Çünkü ben bu ülkenin gençlerine güveniyorum. Twitter'a yasak geldi kim deldi bu ülkenin gençleri deldi. Özgürlükten yana, bartan yana, kardelikten yana olan gençler umudumuz olan gençler, babalarmz bize güzel bir Türkiye brakt, biz ise size daha iyi bir Türkiye brakmak zorundayz. Siz de çocuklarnza daha güzel Türkiye brakn. Mücadelemiz çocuklarmz gençlerimiz bu mücadeleyi yapacaz. Bu seçimler srdan bir seçim deil. Bir yerel seçim deil bu seçimler. Bu ülkede temizliin salanmas için yaplacak seçimler. Diyeceksiniz ki ne temizlii. Bahar geldi. Bahar geldi. Aaçlar çiçee durdu. Demek ki onarla baknca içimiz huzurlu oluyor. Hanmlar evlerini temizlerler güzel bir bahar temizlii yaparlar. imdi bu ülkenin 76 milyon yurttana bir görev düüyor. Bahar geldi temizlik yapacaz neyin temizliini, hrszlarn temizliini yapacaz. Siyaseti kirlilikten arndracaz.” eklinde konutu.

 

"Kul hakk yiyenden, tüyü bitmemi yetimin hakkn yiyenden hesabn soracaz. Temiz siyasete hep sayg duyduk." diyen Klçdarolu, "CHP’ye oy verir vermez hiç önemli deil. Ama bir ey çok önemli siyaset ahlak içinde yükselmeli, büyümeli. Ahlak adalet demektir. Büyük bir düünür öyle söyler. Adalet bir kutup yldz gibidir. Yerinde sabit durur bütün dünya kainat onun etrafndan döner. O bu kadar sabit kavramadr. Adaleti kimsenin kirletmeye hakk da yoktur yetkisi de yoktur. imdi size ve sizin vicdannza sesleniyorum. Ayn 30’unda sanda gideceksiniz. Oyumuz kullanacaz. 2 seçenek var. Helalden yana haramdan yana. Neden yana kullanacaz. Helalden yana. Geleneimiz, töremiz örfümüz böyle. nancmz böyle, adetimiz böyle. Helalden yana oy kullanacaz. Haram yiyeni affetmeyeceiz. Onlar ne yaptlar biliyorsunuz. Bunlar montaj diyordu. Emin solun sevgili Aydnllar. Ben admn Kemal olduundan ne kadar eminsem onun mal götürdüünden de o kadar eminim. Baz vatandalarmz diyor ki, mal götürdü. Ne olacak ki benim cebimde bir ey çkmad. Bu ülkenin çiftçisine mazotu 5 TL’den veriyorsun. Gürcistan’da mazot’un fiyat 2 lira. Onlarda da yok biz de de petrol yok. Faturay millete kesiyor. Mal o götürüyor. Faturay millete kesiyor. O nedenle diyorum aydn 30’unda sanda gideceksiniz. Düün havasnda, bar içerisinde kol kola gideceiz. Özgür Türkiye için gideceiz. Söz veriyorum ben de çalacam her biriniz gibi. Çalacaz mücadele edeceiz." ifadelerini kulland.

 

CHP Genel Bakan, "Diyorlar ki canm AKP biraz götürmü. Babakan'da biraz götürüsün. Bu düünce doru deil. Neden doru deil, bunu söyleyen saygdeer yurttama söylenmek isterim. Esnafma, çiftçime ve emekliye memura seslenmek isterim. Sen evini hrsza teslime der misin? Dükkan hrsza teslime der misin? O zaman neden ülkeyi bir hrsza teslim ediyoruz. Evini etmiyorsun, dükkann etmiyorsan hrsza teslim, ülkeyi de bir hrsza teslime etmeyeceiz. Bu ülkenin temiz siyasete ihtiyac var. Kuvay-i Milliyeciler harcadklar her kuruu yazmlar. Sonuçta her kuruun hesabn vermiler. Biz Türkiye’yi böyle kurduk. Dedelerimiz babalarmz böyle kurdu. nsanlar cebinden yurdundan fedakarlkta bulundu. Dedelerimiz Çanakkale’de kucak kucaa yatyorlar. Bize güzel bir Türkiye brakmak için mücadele ettiler. Biz siyasette farkl görülere sayg gösteririz. Bakn Altn özenle çiziyorum Herkes illa bizim partiye oy verecek diye bir kural yok. Demokrasilerde farkl fikirler olur. Farkl partiler olur. Ama temel nokta nedir. Kula hakk yememek, Allah’tan korkmak. Sen Allah'tan korkmuyorsun bari kuldan utan, o da yok. Emin olun bunu içime sindiremiyorum, çok rahatszm. Babakanlk koltuunda oturan bir insan bu ekilde suçlamak çok arma gidiyor. Ama ne yapaym oturuyor öyle koltukta. Ya nasl oturuyorsun. Siyaset hak çalma alan deildir. Ben size bir örnek vereceim. Suat Hayri Ürgüplü, Kayseri milletvekili. Gümrük ve Tekel Bakan oluyor. Ad bir yolsuzlua karyor. 2 dosya hazrlyor. Birisini babakan’a istifa olarak veriyor, ben aklanmak istiyorum diyor. kinci dilekçesini götürüyor TBMM Bakanl'na veriyor. Yüce Divan'da yarglanmak istiyorum. Ben bu töhmetin altnda kalamam diyor. Yüce Divan'a gidiyor. Yüce Divan'dan beraat ediyor. Ve bu millet o insan babakanlk koltuuna oturtuyorlar. Bizim aradmz, temizlik, dürüstlük, namuslu olmak adam olmak budur." eklinde konutu.

 

Kemal Klçdarolu, "Hükümete eletiri getirirken sakn ola ki AKP’ye oy veren yurttalarm üzerine alnmasnlar. Ben hiç kimseyi ayrmam herkese sayg gösteririm. Onlar da bu ülkenin insan ama onlara bu hükümet yalan söyledi. Bana oy verin yolsuzluu önleyeceim dedi. Tam tersi oldu. Bana oy verin yoksulluu önleyeceim dedi. Ben yasaklar kaldracam, özgür Türkiye’yi kuracam dedi. Vatanda da gitti oyunu verdi. imdi o vatandalarmzn vicdanna sesleniyorum sizin bu ülkenin saygdeer olduunuz biliyorum Siz demokrasinin güvencesisiniz. Onu da biliyorum ama sanda giderken elinizi vicdannza koyun. Bir bakann koluna 700 milyon liralk saati kim koydu. Bu soruyu sorun. 4 bakann çocuklarnn yatak odalarna, dolarlar kim koydu. Haram parayla kim umreye gitti. çileri Bakan sabahn köründe oluna telefon edip, olunun bir trilyon para ver dediini düünün. Bu mahkeme kararyla tespit edilen bir ses kayddr. Açk ve net yolsuzluklar var iken 76 milyon yurttamn vicdanna sesleniyorum. Bu kadar yolsuzluk var iken AKP’ye oy verirseniz, benim iki elim yakanzda olur. Ve unu sorarm seze haram enden ortak oldunuz." dedi.

 

"Biz iktidar olursak devleti yürütemezmiiz. Devleti kuran parti devleti nasl yönetmesin. CHP gelirse hükümeti yönetemez, devleti yönetemez. Biz devleti yönetiriz ama bir artla, haram yemeyiz he kuruun hesabn veririz, devlet millete hizmet edecek, biz zenginlemeyiz siyasetçi olarak halk zenginleir." diyen Klçdarolu unlar söyledi: "CHP gelirse devleti yönetemez. Doru onlar gibi yönetemeyiz. Hrszlk yapma konusunda bir becerimiz yok. Doruluktan, namuslu olmaktan, doruluktan yanayz. Dorularn arkasndan gitmek için mücadele ediyoruz. stersiz ki her çocuumuzun a, ii olsun. steriz ki, her eve helal ekmek helal lokma girsin. Aydn mitinginde rahmetli Menderes’ten söz etmi. Sen rahmetli Menderes’in trna bile olamazsn. Onun çocuklarna bak senin çocuklarna bak. Hiçbir zaman Adnan Menderes siyasette zenginlemedi. Hiçbir zaman bu ülkeye hizmet edenlerin arkasndan kötü söz çkmaz. Bir ey dediysem Allah rahmet eylesin demiimdir. Adnan Menderes çocuklarna ticaret yaptrmamtr. Ama bir de bu gemilere bakn. Kalkm bana Menderes’ten söz ediyor. Sen Menderes’in kim olduunu biliyor musun? Rahmetli babam derdi ki olum sen doru dur, eri olan seni bulur. Biliyorsunuz bu her türlü hakareti yapar. Allah büyüktür. Doruyu söyletir. Halkma güveniyorum, halkm için mücadele ediyorum."

Keywords: Aydn, CHP, Kemal Klçdarolu, Aydn mitingi

 

OSMAN AKÇAY | 

 

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..