milivolt electronics world news MHP_Grup_Bakan_Vekili_Vural:_Erdoan_kendini_Mehdi_mi_zannediyor?-didimhaber.net
24-03-2014

MHP Grup Bakan Vekili Vural: Erdoan kendini Mehdi mi zannediyor?

MHP_Grup_Bakan_Vekili_Vural:_Erdoan_kendini_Mehdi_mi_zannediyor?

AYDIN - 24.03.2014 13:25 Pazartesi

MHP Grup Bakan Vekili Oktay Vural, Aydn’da Babakan Recep Tayyip Erdoan’a yüklendi. Egemen Ba’a ait olduu iddia edilen ses kaytlarnn kabul edilemez olduunu belirterek, "Yaanan bu olaylarda en vahim olan da Babakan Recep Tayyip Erdoan, tüm bunlara kar 'haa' diyememitir. Erdoan kendini Mehdi mi zannetmektedir?” dedi.

 

Aydn'da partisinin düzenledii kahvaltdan sonra bir açklama yapan Vural, Babakan Erdoan’n dini siyasete ve ticarete alet ettiini ileri sürdü. Erdoan için AK Parti’li milletvekilleri ve yöneticiler tarafndan söylendii iddia edilen, "Bizim için ikinci peygamber. Allah’n bütün vasflarn tayor." gibi açklamalara kar “haa” demediini belirten Vural, unlar kaydetti: “Sayn Babakan, salon muhafazakâr. Nutuklarda daha önce salon sosyalistleri oluyordu. Dinimizi siyaset ve ticaret için kullanmaktan çekinmeyenler, asl büyük darbeyi bizim dinî deerlerimize vurmaktadr. Özellikle Egemen Ba’n bu ifadeleri karsnda Babakan'n susmas, açkças gerçekten Sayn Babakan’n bu konularla ilgili hiçbir söz etmemesi AKP’ye oy verenlerin vicdann yaralamtr. Zaten bu ifadeler kesinlikle kabul edilemez. Google’a yazp ayet sallamak, ondan sonra Peygamber Efendimiz'e hakaret eden karikatürler gibi sûrelerle alay etmek, dinî ayetler uydurmak, Salman Rüdi’nin yapt gibi birtakm giriimlerde bulunmak, bugün bu zihniyetin, aslnda muhafazakâr deerlerimizi yozlatrma görevi üstlendiini gayet açk ve net ortaya koymaktadr. Sayn Babakan bu dinî deerleri kullanrken, bu konularda bu ifadeleri kullanrken maalesef yanl ekilde bu ifadeleri kullananlara kar hiçbir ekilde kar tavr oluturmamtr. Bu tavr, 'Allah’n bütün vasflarn kendinde toplam Recep Tayyip Erdoan.' diye bir AKP’li milletvekili bunu söylerken Recep Tayyip Erdoan 'haa' diyememitir. Aydn il bakan, “Bizim için adeta ikinci peygamberdir.” derken Recep Tayyip Erdoan 'haa' diyememitir. Babakan Recep Tayyip Erdoan, rahmetinden ve gazabndan bahsedecek kadar kendisini baka hayallere kaptrmtr. Gördüümüz kadaryla Babakan Recep Tayyip Erdoan’n yaptklarn sünnet olarak nitelendirenler, ona dokunmay ibadet olarak gündeme getirenler açkças milletimizin milli, manevi ve dinî deerlerini gerçekten yozlatrmaktadr. Asl vahim olan da Babakan Recep Tayyip Erdoan'n, bu konularda hiçbir tepki ortaya koymamasdr. imdi bunlarla ilgili olarak babakan Recep Tayyip Erdoan’n üstlendii görevlerden biri de inanan kesimler arasnda dümanlk oluturmak, onlar buna kkrtmak ve böylelikle manevi bar, manevi direnci ortadan kaldrmak olmutur. Bir taraftan milli bar ortadan kaldrmak için milli kimlii etnik kimliklere göre bölmek istemi, ayn ekilde imdi de manevi bar ortadan kaldrmak amacyla da maalesef inanan kesimi birbirine düman haline getirecek noktaya getirmitir. Bugün geldiimiz bu noktada Babakan Recep Tayyip Erdoan’n muhafazakâr söyleminin içi bo ve bu konuda bu yaplanlar karsnda suspus olduunu ortaya koyduuna göre bu durumda bütün milletimiz, bu zihniyet karsnda gerçekten gerekli tepkiyi ortaya koymaldr. Bu adam acaba kendisini Mehdi mi zannediyor? Dorusu onu da bilmiyorum. Akif Beki, 'Erdoan’ Anlamak' diye bir kitap yazmt. Kendisinin sandktan çkan bir mehdi olduunu ifade etmiti. Dolaysyla biz bu sapkn zihniyetle mücadele edip milletimizin milli ve manevi deerlerini siyaset ve ticaret için yozlatran bu anlaytan siyasi bakmdan da hesap soracaz.”

 

Terör örgütü PKK'nn özerklik açklamalarna da Babakan Erdoan’n hiç deinmediini, bundan da ortak çalyorlar anlam çktn öne süren MHP Grup Bakan Vekili Vural, 30 Mart'tan sonra terör örgütüyle ibirlii içerisinde özerklik kurdelesi kesmeye hazrlandklarn iddia etti. Çözüm ve bar süreci ad altnda AK Parti’nin PKK ile bir koalisyon kurduu ve paralel bir devlet kurulma giriimlerinin açk olduunu savunarak, “AKP, PKK ile seçim ibirlii yapmtr. TC devletinde bir paralel devleti merulatrmak için Erdoan’n ve AKP’nin bu süreci devam ettirmesi istenmektedir." eklinde konutu.

 

Partililerle Menderes Park'ta düzenlenen kahvaltnn ardndan Oktay Vural, seçim çalmalar için adaylarla birlikte Aydn'daki programna devam etti.

Keywords: Aydn, MHP, Oktay Vural, PKK, AKP, R. Tayyip Erdoan

OSMAN AKÇAY | 

 

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..