milivolt electronics world news Aydn_TKDKye_42_proje_bavurusu_yapld-didimhaber.net
26-03-2014

Aydn TKDKye 42 proje bavurusu yapld

Aydn_TKDKye_42_proje_bavurusu_yapld

 AYDIN - 26.03.2014 17:14 Çaramba

Tarm ve Krsal Kalknmay Destekleme Kurumu (TKDK) Aydn l Koordinatörlüü'ne, 12. çar döneminde 42 proje bavurusu yapld. Bunlarn incelenip sözlemelerinin imzalanmas halinde Aydn’a yaplacak toplam yatrm tutar 49 milyon 707 lira olacak. TKDK ise bu yatrmlara toplam 25 milyon 394 bin lira destek verecek.

 

Çar dönemiyle ilgili açklama yapan TKDK Aydn l Koordinatörü Erhan Çiftçi, “Merkezden ve Germencik ilçesinden alt, Sultanhisar, ncirliova’dan dört, Didim, Çine, Yenipazar ve Nazilli'den üç, Koçarl, Karpuzlu, Bozdoan ve Söke'den iki, Karacasu ve Kök'ten bir proje bavurusu aldk. Görüldüü üzere ilimiz ilçelerinin neredeyse hepsinden projelerimiz mevcut. Aydnmz' kalkndracak olan 42 projenin tedbirlere göre dalm ise u ekildedir: Süt üreten tarmsal iletmelerden be, et üreten tarmsal iletmelerden büyükba olarak bir ve broyler olarak dört, süt ürünlerinin ilenmesi tedbirinden üç, süt toplama merkezi olarak bir, et ürünlerinin ilenmesi tedbirinden bir, meyve ve sebzelerin ilenmesi ve pazarlanmas tedbirinden bir, çiftlik faaliyetlerinin gelitirilmesi tedbirinden arclk ad altnda yedi, yerel ürünlerin gelitirilmesi tedbirinden 16 ve krsal turizmden üç.” dedi.

 

Koordinatörlük olarak, toplam yatrm tutar 49 milyon 707 bin 126 lira olan projelerin potansiyel yatrmclarnn arkasnda durarak hayallerini gerçekletirmelerine ve Aydn’a deer katmalarna destek vermeye devam edeceklerini ifade den Çiftçi, “Muhtemelen haziran aynda 13. çar ilanna çklacak. 12. çar döneminde olduu gibi Aydn’dan fazla sayda proje bekliyoruz. limizin, giriimci ruhunu her alanda olduu gibi tarm, hayvanclk ve krsal alanlara yaplacak her türlü yatrm noktasnda da göstermeye devam edeceine inanmaktayz. 13. çar dönemi için hazrlklara balam bulunmaktayz.” eklinde konutu.

Keywords: Aydn, TKDK, Tarmsal Krediler

 

OSMAN AKÇAY |

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..