milivolt electronics world news Bakan_imek:_Kimyas_tutmayan_kesimler_nasl_bir_araya_gelebiliyor-didimhaber.net
27-03-2014

Bakan imek: Kimyas tutmayan kesimler nasl bir araya gelebiliyor

Bakan_imek:_Kimyas_tutmayan_kesimler_nasl_bir_araya_gelebiliyor

AYDIN - 27.03.2014 21:55 Perembe

 

Seçim çalmalar kapsamnda Aydn'da bulunan Ekonomi Bakan Mehmet imek, CHP ve MHP'nin ayn safta yer aldn belirterek, "Birbirleriyle normalde doku uyumazl daha dorusu uyumlu olamayan yani, kimyas tutmayan bu kesimler nasl bir araya gelebiliyor." dedi.

 

Aydn’n Nazilli ilçesinde AK Parti’nin seçim çalmalarna katlan Bakan Mehmet imek, partililerle bir araya geldi. Yaanan son olaylar deerlendiren imek, Türkiye’nin istikrarnn bozulmak istendiini öne sürdü. 17 Aralk’n bir yolsuzluk operasyonu olmadn iddia ederek, “Böyle bir ey olsayd ön saflarda yer alrdk.” açklamasn yapt. Son yaanan MT, Dileri Bakanl ve Genelkurmay 2. Bakan'a ait olduu iddia edilen ses kaytlarn szdranlarla MHP ve CHP’nin de ayn safta aldn iddia eden Bakan imek, “Bu ülkenin MT’i Dileri Bakan, Genelkurmay 2. Bakan ve benzeri, yani bu ülkenin ulusal güvenliiyle ilgili bir konuda arkadalarmz bir raya gelecekler ve bir konuyu tartacaklar. Bir örgüt, bir ihanet ebekesi çkacak deifre edip sosyal medyaya szacak. Bundan daha büyük bir ihanet olabilir mi? Merak ediyorum MHP, CHP hangi anlayla hangi yüzle bu ebekeyle birlikte hareket ediyor? Bu örgütle birlikte ayn saflarda, böyle bir örgütle bunlar nasl beraber olabilir.” diye konutu.

 

“Güçlü bir hükümet ve millet destei olmaynca reform yaplamyor. Karmak sorunlara çözüm aranamyor, sorunlar büyüyor." diyen Ekonomi Bakan, öyle konutu: "Bu nedenle 30 Mart seçimleri mahalli bir seçimin ötesinde bir öneme sahip. Ya Türkiye’de siyasi istikrar tehdit altnda olduu, siyasi istikrarn bozulabilecei algs güçlenecek ve esnafmz, milletimiz sanayicimiz önemli bir belirsizlikle kar karya kalacak ve Allah korusun telafisi mümkün olmayan ekonomide ve dier alanlarda skntlar yaayacak ya da siyasi istikrarn pekitii güçlendii bir sonuçla çkacaz. Türkiye reformlarna devam edecek, Türkiye sorunlarn çözmeye devam edecek.” eklinde konutu.

 

Türkiye’nin itibarszlatrma ve zayflatlmak istendiini dile getiren imek, “imdi ben merak ediyorum. imdi bu örgütle muhalefet nasl birlikte hareket edebiliyor. Yani, Nazillili kardelerimizin, sanayicilerimizin kanaat önderlerin biraz düünmesi lazm. Bu nasl büyük bir oyundur ki, büyük bir tezgah ve çirkin tezgah ekibi tüm bunlar bir araya geliyor. Birbirleriyle normalde doku uyumazl daha dorusu uyumlu olamayan yani, kimyas tutmayan bu kesimler nasl bir araya gelebiliyor. Merak etmiyor musunuz? Bunlar hiç birisi sürpriz deil. Türkiye son 11 ylda istikrarla birlikte neyi baarabileceini gösterdi. stikrarla birlikte nerelere gelinebileceini gösterdi. Milliyetçilik millete hizmettir. Ülkenin birliini, beraberliini, kardeliini pekitirmektir. Sorunlar çözmektir, sorunlar üzerinden istismar, siyasi istismar yapmak deildir. Sloganlarla sorunlar çözülmüyor. Deerli kardelerim. Türkiye u anda tarihi bir dönüm noktasnda. Bir tercih yapmakla kar karya ya istikrardan, ya reformdan ya çözüm sürecinden ve kalknmadan yana bir tercih yapacak ya da maalesef istikrarszla giden bir sürecin balangcndan yana bir tavr koyacak. Türkiye siyasi istikrarla çok büyük bir frsat ele geçirdi. Söylenecek çok ey var. Ama çok açk ve net olarak söylüyorum, Türkiye üzerinde u çirkin tezgah, oyunu bozmamz lazm. Çünkü burada hedef Türkiye’nin istikrardr. Türkiye’de istikrarla birlikte nelerin kazanlabilecei, nelerin baarlabilecei ortaya çkmtr.” ifadelerini kulland.

 

Bakan imek, Lara Restorant'taki açklamasnn ardndan daha sonra Nazilli Meydan’nda halka hitap ettikten sonra Nazilli’den ayrld. Bakan imek’e Aydn Milletvekilleri ve partililer elik etti.

 Keywords: Aydn,Nazilli, Ekonomi bakan imek, CHP, MHP

 

OSMAN AKÇAY 

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..