milivolt electronics world news Didim_Vardiya_Bizde_Platformu_Basn_Aklamas-didimhaber.net
29-03-2014

Didim Vardiya Bizde Platformu Basn Aklamas

Didim_Vardiya_Bizde_Platformu_Basn_Aklamas

Deerli Basn Mensuplar,

 

Kumpas Davalar olarak da bilinen Ergenekon, Balyoz, Poyrazköy, Askeri Casusluk, Gizli Belge, 28 ubat, Oda TV ve benzeri  sözde davalarda yüzlerce  Türk Silahl Kuvvetleri Personeli, gazeteci, bilim insan, siyasetçi ve çeitli meslek gruplarna mensup aydnlar yarglanmaktadr.

 

Türk Ordusunun erefli mensuplarnn ve topluma önderlik edecek nitelikteki aydnlarn itibarszlatrlmasn, halkn gözünde küçük düürülmesini ve böylece etkisiz klnmasn amaçlayan bu davalar, kesinlikle siyasi ve hukukun katledildii birer tasfiye operasyonudur.

 

Bu Davalarn ortak özellikleri; yasaya aykr elde edilen sahte dijital verilerin esas alnmas, sanklar lehine olan delillerin toplanmamas, sanklarn ortaya koyduu delillerin yok saylmas, sank taleplerinin gerekçesiz reddedilmesi, bilirkii/uzman raporlar  ve lehteki delillere itibar edilmemesi, suçlularn gizli tank olarak kullanlmas, savunma hakknn kstlanmas ve kararlarn yasal olmayan bu delillere göre verilmesidir.

 

Kamuoyu vicdan bu davalardaki hakszlk ve hukuksuzluklar hiçbir zaman kabul etmemitir.

 

17 Aralk 2013 tarihinden itibaren; bu davalar kastedilerek, Orduya kumpas kurulduu, insanlarn sahte ihbar mektuplaryla, yasad dinlemelerle, sahte delillerle, tasarlanm ve ayarlanm bir ksm yarg mensuplaryla mahkum edildikleri, içerde yatan insanlarn günahsz olduu iktidar mensuplar tarafndan  sürekli dile getirilmektedir.

 

Ancak, Orduya kumpas kuruldu itirafnn üzerinden tam 95 gün geçmesine ramen, hala kumpasçlar darda, suçsuz ve günahsz insanlar hapistedir.

 

Hukuk düzeninin ülkeye yeniden egemen olabilmesi için vatansever güçlerle birlikte yürütülen adalet aray neticesinde, Ergenekon Davasnda haksz ve hukuksuz olarak tutuklanan yurtseverler serbest braklmtr.

 

imdi sra; Balyoz, Askeri Casusluk ve Gizli Belge gibi davalardadr.

 

Bu kapsamda Anayasa Mahkemesi’nden, Balyoz ve Askeri Casusluk Davas sanklarnn bireysel bavurularn en ksa sürede deerlendirmesi beklenmektedir. Bu husus, yargya olan güvenin biraz olsun tazelenmesi için son anstr.

 

 79 Hafta önce 30 kii ile balayan sessiz çlk bu gün bütün Türkiye’de 13  ve yurt dnda  10 merkezde yaplmaktadr. Bu meydandan ‘’Atatürk’ün emaneti bendedir’’ diyen ve bu emanete sahip çkma arzu ve isteini ortaya koyan, meydanlara çkarak demokrasi mücadelesi veren tüm vatanseverlere selam olsun, selam olsun Hasdal’da, Mamak’ta, akran’da, Sincan’da, Buca’da, Hadmköy'de, Maltepe'de, irinyer'de, Silivri’de esaret altnda tutulan Mustafa Kemal’in askerlerine, selam olsun sizlere.

 
 SÖZ KONUSU VATANSA GERS TEFERRUATTIR. 

 

Kamuoyuna sayglarmzla duyurulur.

 

DDM VARDYA BZDE PLATFORMU -  29 Mart 2014

 Keywords: Didim, Vardiya Bizde Basn Açklamas

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..