milivolt electronics world news Vakflar_Haftas_kutlamas_balad-didimhaber.net
05-05-2014

Vakflar Haftas kutlamas balad

Vakflar_Haftas_kutlamas_balad

AYDIN - 05.05.2014 12:54 Pazartesi

 

Aydn Valisi Erol Ayyldz, "Vakf ehri olan Aydn'n gelecekte de bu özelliini devam ettirebilmesi için yeni eserler brakma gayreti içerisinde olmalyz." dedi.

 

Vakflar Haftas dolaysyla Aydn Vakflar Bölge Müdürü Selami Katran ve dier vakf yöneticileri Vali Erol Ayyldz’ makamnda ziyaret etti. Vakf eserlerinin korunmasnda gösterilen çalmalara deinen Vali Erol Ayyldz, “çerisinde yaadmz Aydn ili bir nevi vakf. Ecdadmzn bize brakt bereketli topraklarda ciddi anlamda vakf görmek eserlerini görmek ecdad bir nevi anlamak ancak vakf geleneiyle onlarn brakm olduu eserlerin vakf eserlerin vakf geleneiyle devralmamzla ancak bir anlam kazanyor. Aydn ilimiz vakf geleneini ciddi anlamda yaatan güzel illerimizden bir tanesi. Vakflar Bölge Müdürlüümüz eski eserleri kazandrma yararlandrma ve yarna kazandrmada takdir inas bir çalma içerisinde. Bu anlamda genel müdüre ve bölge müdürlüümüze teekkür ediyoruz. Bunlar tabi ki yeterli bulmuyoruz. Bizim de gelecee vakf olacak eserler brakmamz gerekiyor. Sivil toplum kurulular bil hassa vakflar hareket ederek gelecee braklacak eserleri bu günden kazandrmaya, dolaysyla da Aydnmzn gelecekte hakl olacak bir vakf cenneti olabilecek bir il olarak brakmak kendimizin bu anlamda gayemiz olmal. Bu iin hamuruyla yorulan insanlarmza da teekkür ediyorum.” dedi.

 

Aydn, Denizli ve Mula illerini kapsayan Vakflar Bölge Müdürlüü’ olarak vakf eserleri yönünden çok vakf eseri bulunduunu belirten Aydn Vakflar Bölge Müdürü Selami Katran, “Aydn vakf yönüyle gayet zengin. Ecdadmz Allah raz olsun çok eyi vakfetmiler. Denizli, Mula ve Aydn bölgemizde 33 bin hektar gayrimenkul mevcut. Bunlarn büyük bir ksm bo arazi, tarla, zeytinlik, incir bahçesi. Bundan baka kervansaray, medrese türbe birçok gayrimenkullerimiz var. Mevcut personelimizle mevcut bu vakflarn mevcudiyetini devam ettirmek gelirlerini artrmak ve yeni vakflarn kurulmasna yardmc olmak maksadyla gayretli çalyoruz. Eski eserlerin korunmas ve bakm konusunda duyarl olanlara teekkür ediyoruz.” eklinde konutu.

 

Ziyarete Vali Yardmcs Abdullah Aslan, Aydn Efeler Belediye Bakan Mezut Özakçan, l Kültür ve Turizm Müdürü Nuri Aktakka da katld. Vakflar Haftas dolaysyla çaramba günü Denizli Ulu Camii’nde lokma hayr yaplaca belirtildi.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..