milivolt electronics world news Aydn'da_l_zel_dare_mal_paylam_mahkemeye_tanyor-didimhaber.net
06-05-2014

Aydn'da l zel dare mal paylam mahkemeye tanyor

Aydn'da_l_zel_dare_mal_paylam_mahkemeye_tanyor

AYDIN - 06.05.2014 12:06 Sal

 

Aydn’n büyükehir olmasyla kapanan l Özel dare’nin mal paylamnda tartmalar sürüyor. Aydn Valilii ve Aydn Büyükehir arasndaki tartmalara Efeler Belediyesi de katld.

 

mar plan deiikliiyle belediye hizmet binas alanna dönütürülen Karayollar'na ait alann yeniden eski imar planna dönütürülmesi istendi. l Özel daresi Emlak ve stimlak Müdürlüü ile Karayollar Genel Müdürlüü Karayollar 2. Bölge Müdürlüü, imar plan deiiklii yaplmaz ise hukuki yollara bavuracan resmi yaz ile Efeler Belediyesi'ne bildirdi. Konu meclise gündem d getirildi. Efeler Belediye Bakan Mesut Özakçan Bakanl'nda toplanan belediye meclisi, konunun gündeme alnmasn dahi reddetti.

 

l Özel daresi Emlak ve stimlak Müdürlüü, Karayollar Genel Müdürlüü 2. Bölge Müdürlüü, imar deiiklii için Efeler Belediyesi'ne resmi yaz yazd. Burann 6 Mart 2014 tarihinde Aydn Belediye Meclisi’nde alnan 73 sayl kararla belediye hizmet binas ve meydan olarak deitirilmesine karlk yeniden eski imar planndaki gibi hükümet kona ve meydana dönütürülmesi istendi. Efeler Belediye Meclisi’ne gelen imar deiiklii talebi, oy birliiyle gündeme alnmad. Efeler Belediye Bakan Mesut Özakçan, “Bu alann yine belediye hizmet binas olarak planmzda kalmas hepimiz tarafnda kabul edilmektedir. Biz böyle bir talebin gündeme alnmasn dahi reddettik. Buraya yaplmas planlanan adliye binas kadar belediye binasna da ihtiyaç var.” dedi.

 

Belediye Meclis üyelerinin konuyu tam olarak anmadklarn belirtmesi üzerine açklama yapan Efeler Belediye Bakan Mesut Özakçan, unlar söyledi: ” Bu bizden önceki belediye meclisinin karar ile onaylanan imar plan deiikliine yaplan bir itiraz. Bu imar deiikliiyle u anda var olan imar plannda belediye hizmet binas ve meydan olarak deitirilmi. Bu imar deiiklii bizden önceki belediye meclisi tarafndan gerçeklemi. Biz Efeler Belediyesi olarak önümüze gelen bu plann reddedilmesi deil, takdir edersiniz ki Efeler Belediyesi olarak da bizim bir hizmet binasna ihtiyacmz var. Buras bu nedenle belediye hizmet binas olarak planda belirtilmi olan bu alana sahip çkmak hepimizin ortak görevi ve sorumluluu olmaldr diye düünüyorum. Bu talebin reddini oylarnza sundum gündeme alnmasn dahi kabul etmediniz. Gündeme alnmas oy birliiyle kabul edilmemitir. Yani, bu alan yine belediye hizmet binas olarak planmzda kalmas hepimiz tarafnda kabul edilmektedir. Biz böyle bir talebin gündeme alnmasn dahi reddettik. Bu taleplerin arkasnda bu alanla ilgili tüm Aydn halkmz ilgilendiren Efeler binas talep edilen dier kurumlarn binasndan daha da önemlidir.”

 Keywords: Aydn, l Özel dare, mar, emlak

 

OSMAN AKÇAY |

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..