milivolt electronics world news Dn_gecesi_evleri_yand-didimhaber.net
08-05-2014

Dn gecesi evleri yand

Dn_gecesi_evleri_yand

AYDIN - 08.05.2014 17:43 Perembe

 

Aydn’n Nazilli ilçesinde, düün gecesi evlerinde yangn çkan 26 yandaki Hüseyin Aykut Gençarslan ve 24 yandaki Güne Gençarslan çiftinin en mutlu günleri kabusa döndü. Yeni aldklar tüm ev eyalar ve mobilyalar kullanlmaz hale gelen genç çift, ilk gece otel odasnda geçirdi. Üzerlerindeki elbiselerden baka bir eyleri kalmayan çift, imdilik ailesinin yannda kalyor. Genç çiftin, nian ve kna gecelerinin de yaanan olumsuz olaylar nedeniyle kötü geçtii örenildi

 

Nazilli’de bir frnda çalan Hüseyin Aykut Gençarslan, Güne Asel ile geçen ubat aynda nianland. Çift hemen düün hazrlklarna balad. 4 Mays’a nikah günü alnp, davetiyeler datld. Eyalar alnd, çift için tutulan ev döendi.Nazilli’de bir düün salonunda yazlk bölümünde Balayan Düün yamur dolaysyla yarm saat kadar sürdü.

 

DAMAT AKA ZANNETT

 

Hüseyin Aykut Gençarslan, Ege Bölgesi'nde düünde damada geleneksel olarak yaplan akalardan kurtulmak için saat 22.00 sralarnda salondan ayrld. Turan Mahallesi, 366 Sokak’taki 3 katl binann 2’nci katndaki evlerinin önüne gelin arabasyla geldiinde damada evinde yangn olduunu söylediler. Kalabal görünce önce aka yapldn sanan çift yangn çktn örenince ok oldu.

 

Yeni döedikleri evlerinde banyoda elektrikli ofbenden çkan yangn nedeniyle en mutlu günleri zehir olan çift uzun süre olayn okunu üzerinden atamad. Damat yangn sonras eve girdi ancak dumandan etkilendi, damad zehirlenmekten son anda kurtard. Söndürülen evde gelinin çeyizleri yeni döenen tüm eyalar yand veya dumanda zarar gördü. Evindeki yanan eyalarn ein psikolojisi bozulmasn diye göstermeyen yeni damat Hüseyin Aykut Gençarslan, artk bu evde kalmayacaklarn söyledi. Yeni damat Hüseyin Aykut Gençarslan, “u an için bamz sokacak bir evimiz bile yok. Biz de u an ablamn evinde kalyoruz" dedi. Üzerimizdeki elbiselerden baka da bir eyimiz kalmad.” dedi.

 

Eiyle evlenene kadar aksiliklerin peini brakmad yeni damat Hüseyin Aykut Gençarslan’n kna gecesi kz tarafndan bir kii vefat edince, nian töreninde de bir kz kaçrmadan dolay nian töreninin kötü geçtii, eyalar tarken de frnn nakliye aracndan yola düerek zarar gördüü örenildi. Genç çift, tüm bu olumsuzluklara ramen birbirlerini severek ve destek olarak kötü günleri atlatmaya çalyorlar. Çiftin 30 bin TL'den fazla zarar olduu örenildi.

Keywords: Aydn, Nazilli, Düün, Yangn

 

OSMAN AKÇAY | 

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..