milivolt electronics world news zel_Aydn_ifa_Hastanesi_ald-didimhaber.net
09-05-2014

zel Aydn ifa Hastanesi ald

zel_Aydn_ifa_Hastanesi_ald

AYDIN - 09.05.2014 19:31 Cuma

 

Özel Aydn ifa Hastanesi yaplan törenle açld. Aydn Efeler Belediye Bakan Mesut Özakçan, “ifa Hastanemiz, Aydn halkna hizmet ettii sürece büyüyecektir. Büyümelerini yatrma dönüerek daha çok yatrm yapmann önünü açacaktr. ifa Hastanemiz Aydn’a ifa olsun.” dedi.

 

Adnan Menderes Mahallesi’nde hizmet verecek Özel Aydn ifa Hastanesi açlnda konuan ifa Salk Grubu Bakan Prof. Dr. Mehmet Ate, 35 yl önce kurulan Türkiye Tabipler Vakf’nn balatt salk hizmetinin her geçen gün büyüdüünü söyledi. Bu vakftaki çok güzel bir birliktelik olduunu ve bugün o vakf kuran üyelerden biri olan ifa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Erdoan Bey’in de böyle bir hizmeti balatmaktan mutlu olduklarn belirten Prof. Ate, “Sonra birliktelik durmuyor, Dr. Akdoan’n bakanlnda 1983 senesinde Basmane’de küçük bir poliklinikle bu salk hizmeti balyor. 1979‘da Türkiye’de 15 devlet üniversitesi var. Bu vakf kurulurken 1979 ylnda kendi tüzüklerine bu vakf üniversite kurulabilir diye bir madde koyuyorlar. Biz bu maddeyi 30 yl sonra üniversite kurulu sürecinde rastladk. O zaman 150 metrekarede, 5-10 odal poliklinik 2014 yl itibari ile 800 yatakla, 350 asistan, uzman, yardmc doçent doktor, profesör arkadamn görev yapt 2 bin 250 kiiyle hizmet eden, 8 hastanesi 5 tane ayaktan tedavi merkezini barndran, 2 tane kz ve erkek yurdunu barndran, bir de üniversite eitim kampüsüyle toplam 16 müessesesiyle hizmet veriyor. Birçok ey örendik ama en fazla örendiim ey birlikte karar vermeyi çok iyi örendik. Beraber nasl yapabiliriz. Bir iin ahslara indirilmemesi gerektiini birlikte kararla birlikte yaplmas gerektiini hep beraber örendik.“ diye konutu.

 

zmir dnda hastane açmak için düündükleri ilk ilin Aydn olduunu ve bugün bunu gerçekletirdiklerini beyan eden Salk Grubu Bakan Prof. Dr. Ate, öyle devam etti: “Açln yaptmz Aydn ifa Hastanesi de bizim zmir’in dna çkma görümemizde en bata idi. Aydn’a yakr güzel bir salk hizmeti verecek olan mütevazi hastaneyi Aydn’a kazandrdk. Biz salk hizmeti veriyoruz. Çok emek isteyen bir süreç ve beklenti skorlarnn yüksek olduu ve verilmesi gereken hizmetlerin de en iyi ekilde eksiksiz sfr hatayla verilmesi gereken bir sektörden bahsediyoruz. Onun için de biz ifa çalanlar, yöneticileri olarak bu hata ve eksiklikleri sfrlara indirerek, en güzle hizmetleri herkese vermeye çalyoruz. Skntl, sert bir yoku ama elbirliiyle buz hizmeti vermeye çalyoruz. ifa olarak ylda 1 milyondan fazla poliklinik hizmeti veriyoruz. 30 binden fazla genel anestezi ameliyat yapyoruz. Bini geçkin açk kalp ameliyat, 15 bin civarnda kardiyolojik müdahale reflü ve dier müdahaleleri yapyoruz. nallah Aydn’da da bu marka kuvvetimizle sizlere en iyi hizmeti vermeye çalacaz.” eklinde konutu.

 

"FA HASTANEMZ AYDIN’A FA OLSUN"

 

Özel Aydn ifa Hastanesi’nin, Aydn’a salk alannda katklar olacan belirten Efeler Belediye Bakan Mesut Özakçan, ülke ve Aydn’n salk durumuyla ilgili bilgi verdi. ifa Hastanemiz Aydn’a ifa olsun diyen Özakçan, “Salmzn, salk sorunlarmzn ülke gelenlinde ne kadar büyük oranda yaandn hepimiz biliyoruz. Salk sorunlarmz ülke baznda da tüm yurttalarmz için kanayan bir yaramz. Yllardr salkla ilgili ülkemizin genel bütçesinden yaplan harcamann da her yl artmasna karn yeterli hizmetlerin verilemediini, vatandalarmzn salk yönüyle kurumlardan yeterince yararlanamadklar ikayetlerini hep alrz. Sosyal güvenlikte memnuniyet oran yüzde 40’dan yüzde 60’a çkm ama Aydn salk hizmetlerinde memnuniyette Türkiye sralamasnda 45. srada. Isparta 1. srada iken Aydn neden 45. srada. Neden? Demek ki bir eksikliliimiz ve yetersizliimiz var. Aydn yine mutluluk sralamasnda 68. srada geleceklerinden umutlu olma bakmndan da 65. srada yer almakta. Demek ki Aydn olarak salk konusunda gelecee umutla bakmak ve salk alanndaki memnuniyet konusunda çok gerilerdeyiz. Salk hizmetlerimizi, kamu kurumlar da dahil olmak üzere yeterli deil. Yeni ifa Salk Hastanesi, bu eksiklerimizin giderilmesine katk salayacaklar. ifa Hastanemiz, Aydn halkna hizmet ettii sürece büyüyecektir. Büyümelerini yatrma dönüerek daha çok yatrm yapmann önünü açacaktr.” eklinde konutu.

Programa; ADÜ Rektörü prof. Dr. Mustafa Birinciolu, AYTO Bakan Hakan Ülken, AYESOB Bakan Selahattin Çetindoan, Efeler Belediye Bakan Vekili Sümran Ünal ve davetliler katld. Konumalarn ardndan kurdela kesilerek hastanenin resmi açl yapld.

 

 

 

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..