milivolt electronics world news Aydn_Eczaclar_Odas_Bakan_Karaarslan:_Salk_pazarda_satlmyor-didimhaber.net
14-05-2014

Aydn Eczaclar Odas Bakan Karaarslan: Salk pazarda satlmyor

Aydn_Eczaclar_Odas_Bakan_Karaarslan:_Salk_pazarda_satlmyor

AYDIN - 14.05.2014 15:33:21


14 Mays Eczaclk günü dolaysyla Sevgi Yolu’nda stant açan Aydn Eczaclar Odas, vatandalar bilgilendirici el ilanlar datt. Saln pazarda satlmadn, özellikle TV ve internet ortamnda satlan ürünlerin vatandalar kandrmaya yönelik olduunu belirten Aydn Eczaclar Odas Bakan Sefa Karaarslan, “Salk pazardan satn alnmaz.” dedi.

 

Reklamlarla satlan ürünlere insanlarn salna kavuma ümidinin istismar edildiini belirten Aydn Eczaclar Odas Bakan Sefa Karaarslan, "14 Mays Bilimsel Eczacln kuruluunun 175. yl dönümü. Bu gün Aydn’da eczanenin bir güven merkezi eczacnn da bu güvenin bir simgesi olduuna anlatma adna vatandalarla bulutuk, anlattk. Vatandalarmz ilaçlarn salyla ilgili ürünleri eczaneden almal ve eczacna danmal. Salk pazarda satlmyor. Salk pazardan satn alnmaz. laç satn almak istiyorsanz veya baka bir ürün almak istiyorsanz önce bir hekiminize dann daha sonra eczacnza da dann. Biz vatandaa, alaca ürünün sal için uygun olup olmadn veya hekimine yönlendirilmesi gerekiyorsa hekimine yönlendirelim. Ayrca, TV reklamlarna, sanal reklamlara kime kanmasn. Bizim amacmz eczaclk bilincinin artmas. TV reklamlarn kendimize rakip olarak görmüyoruz vatanda zaten hekimin düzenledii reçeteyi getirip ilacn bizden alyorlar. Sknt urada, eczaneler dnda satlan o ürünleri kullanmak suretiyle insanlar salklarndan oluyorlar. çerisinde ne var, hangi artlarda üretildiini bilmiyor. Hangi etken madde var bilmiyor. Bir ürün bitkisel olmakla güvenli olduu anlamna gelmiyor. Vatandamz bunu özellikle bilsinler.” dedi.

 

Açtklar stantla vatandalar özellikle salk istismarclarna kar bilgilendirdiklerini de kaydeden Karaarslan, Soma’da yaanan olaydan duyduklar üzüntüyü dile getirdi. Ölenlere rahmet, ailelerine de sabrlar dileyen Karaarslan, “Vatandamz, eczane dnda hekim dnda kimse kimseye gitmesin: yalanclarn simsarlarn yalanlarna inanmasn.” eklinde konutu.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..