milivolt electronics world news Gda_denetiminde_50_bin_TL_ceza-didimhaber.net
14-05-2014

Gda denetiminde 50 bin TL ceza

Gda_denetiminde_50_bin_TL_ceza

AYDIN - 14.05.2014 16:23:37 Çaramba


Aydn l Gda Tarm ve Hayvanclk Müdürlüü, Nisan ay gda denetimlerinde 953 denetimde alnan 36 numune sonucunda 7 iyeri ve iletmeye 50 bin TL para cezas uygulad.

 

l Gda Tarm ve Hayvanclk Müdürü Salih Köksal, denetimlerle ilgili yapt açklamada, “Gda sat ve toplu tüketim yerleri ile üretim yerleri denetimlerine youn ekilde devam edilmitir. limizde toplam, bin 570 adet gda üretim yeri, 13 bin 68 adet gda sat ve toplu tüketim yeri bulunmaktadr. Nisan aynda gda üretim yerlerine toplam 207 adet, gda sat ve toplu tüketim yerlerinde ise 746 adet olmak üzere toplam 953 adet denetim gerçekletirilmitir. Denetimler sonucunda toplam 36 adet numune alnmtr. Gda üretim yerlerinde yaplan denetim ve kontroller sonucu alnan numuneleri mevzuata uygun olmayan; 3 adet iletmeye toplam 39 bin 409 TL idari para cezas uygulanmtr. Gda Sat ve Toplu Tüketim yerlerinde ise yaplan denetim ve kontroller sonucu alnan numuneleri mevzuata uygun olmayan; 4 iletmeye 10 bin 638 TL idari para cezas uygulanmtr. l Gda, Tarm ve Hayvanclk Müdürlüümüzce Nisan ay içerisinde 335 adet Salk Sertifikas düzenlenerek, 2 milyon 252 bin 461 kilo kuru incir, 98 adet Salk Sertifikas düzenlenerek 1 milyon 762 bin 39 kilo muhtelif gda maddesi olmak üzere toplam 4 milyon 14 bin kilo gda maddesi ihracat gerçeklemitir. Ayrca Nisan ay içerisinde Kuveyt'e 75 ton zeytin küspesi ihracat da gerçekletirilmitir.” dedi.

 

Köksal, “ALO Gda 174 hattna, Nisan ay içerisinde, gda sat yeri ile ilgili 30 adet, toplu tüketim yeri ile ilgili 17 adet, gda üretim yeri ile ilgili 8 adet olmak üzere toplam 55 adet ikâyet gelmitir. ikayetlerle ilgili olarak 36 adet iletmenin denetimi sonlandrlm, mevzuata aykr bir durum tespit edilmemitir. 19 adet iletmeyle ilgili denetim ve izleme faaliyetleri devam etmektedir. Tüketicilerimizin güvenli ve salkl gdaya ulamalar konusunda denetim ve kontrol faaliyetlerimiz, Gda kontrolör ve yardmclarnn oluturduu 118 kiilik denetim ekibiyle 24 saat kesintisiz bir ekilde devam etmektedir.” eklinde konutu.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..