milivolt electronics world news Bilincin_Kkleri-didimhaber.net
31-10-2013

Bilincin Kkleri

Bilincin_Kkleri

 

Modern zamanlar dediiniz u zamanlar, tüm sahalara göz atabilen bir gözle gözlediimizde, uur altlarnn sessizce patlam msr patlaklar gibi ortaya çkmasyla olumu komple bir uur alt olduunu söyleyebiliriz. Bir çözüm bulamayz, kökene inemeyiz. Çünkü zaten kökteyiz.

 *** 

Etrafnzdaki insanlarn bazlarnda rahatsz edici çi bir kibir parlts gördüünüzde bu parltnn, yüksek mukavemetli bir hareket sonucu da oluabilecek bir gerçek parltnn, bünye altlarndaki izbelerde saklanm gözlerinizi rahatsz eden uzakta bir k olabilecei ihtimalini de kayda deer tutun.

***

Makamlarna mevkilerine laf söz gelmesin diye beni arkadalktan silen 3-5 kii tanrm. Benim gibi bir garibann varlyla zarara urayacak makamlar mevkiler de pek salam durmuyor hani.

 ***

Yöntemler üzerine konumuyoruz hiç; kendimiz üzerine yöntemler. Durumlar tespit etmek kolaydr. Kin, örnein. Kinsiz insan yoktur. Kni yok etmeye çalmak nafiledir. Kin eksikliktir, de, parçay alp götürenin eksik brakt boluk hava almasn, iltihap tutmasn da ne yapsn. Onu ehliletirme üzerine yöntemler bulmak, en akllcas. Kini yok edemezsiniz; onun bir sebebi vardr. Amac da vardr. Her nasl oluyorsa hakk'a rücuda bir ilevi vardr.

***

Marx'n içilere, birlein çars, içi snfnn olutuu ehirlerdeki, ehirlerin tüm görüntüsüne hakim tepelerinden bakldnda görünen bölgesel ayrmlar da gösteriyordu bir yandan. Snrlar gerçekten belliydi. Köylü'den, ehirlerdeki Proleter'e geçite tampon bölgelerdi içi snflarnn "kamplar". Haliyle, proleter bilinç ile burjuva bilinç sarmal ekilde deil, paralel ve birbirini kollar ekilde ilerliyordu. Marx'n önemi bir yana, imdi insanlarn "bilinç snflar" snflandrmas da yapmas gerekli. Bilinç snflar da vardr. Bu ayrma girmek zorundayz çünkü artk snf olarak ayrabileceimiz tüm snflar-katmanlar birbirine fiziksel olarak katk durumda. Aykla pirincin tan, m? Evet, öyle.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..