milivolt electronics world news Aydn'da_oda_ve_borsa_personeline_tefti_eitimi_verildi-didimhaber.net
20-05-2014

Aydn'da oda ve borsa personeline tefti eitimi verildi

Aydn'da_oda_ve_borsa_personeline_tefti_eitimi_verildi

AYDIN - 20.05.2014 10:35:11


Aydn Ticaret Borsas (ATB), Ege Bölgesi oda ve borsalarna yönelik olarak, "Uygulamalar, Sorunlar ve Çözümler" konulu bir eitim semineri düzenledi. Gümrük ve Ticaret Müfettileri Mesleki Dayanma Dernei tarafndan verilen seminerde, oda ve borsalarn karlatklar skntlar ve çözüm yollar ele alnd.

 

Açlta konuan ATB Genel Sekreteri Çimen Mutlu, “Milletçe yasta olduumuz bir günde eitim gerçekletirmek durumunda kaldk. Gönül isterdi ki güzel bir günde biraraya gelelim. Buradan Soma’da ehit olan kardelerimize Allah'tan rahmet, aileleri, yaknlarna ve milletimize sabrlar diliyorum.” dedi. Son iki ay içinde Ege Bölgesi oda ve borsalarn ikinci defa misafir ettiklerini belirten Mutlu, "Bu biraraya gelmelerimizi, çok büyük bir frsat olarak görüyorum. Bizler Türkiye’nin 365 yerinde, çok güçlü iletiim ana sahip bir camiayz. Bu camiada çalmak ve böylesine güçlü balarla birbirimize bal olmamz, parayla ölçülemeyecek bir zenginliktir. Bizler Ege Bölgesi olarak, bulunduumuz corafyann yaknl dolaysyla daha çok biraraya gelme frsat oluturmalyz. Seminerimiz, Gümrük ve Ticaret Bakanl Bamüfettii tarafndan verilecek. Onun bilgi birikimi ve tecrübelerini bizlere aktarmas, bizlerin de interaktif katlmlaryla sürecek. Tefti geçireceimizde nelerle karlaacamz hususunda bilgi sahibi olursak, mevcut durumu daha kolay atlatabiliriz. Bu açdan baktmda bu eitimin hepimiz için yararl olacana inancm büyük.” eklinde konutu.

 

Gümrük ve Ticaret Bakanl Bamüfettii Süleyman Ruhi Aydemir tarafndan verilen eitimde, teftilerde oda ve borsalarn karlaaca kritik öneme sahip konular bata olmak üzere mevzuata ilikin önemli maddeler anlatld. Seminere Aliaa Ticaret Odas, Aydn Sanayi Odas, Uak Ticaret Borsas, Uak Ticaret ve Sanayi Odas, Söke Ticaret Borsas, Mula Ticaret Borsas, Tavanl Ticaret ve Sanayi Odas, zmir Ticaret Borsas, Denizli Sanayi Odas, Salihli Ticaret Borsas, Manisa Ticaret Borsas, Turgutlu Ticaret Borsas, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odas, Denizli Ticaret Odas, Alaehir Ticaret Borsas ve Söke Ticaret Odas’ndan toplam 27 genel sekreter ve muhasebeci katld.

Keywords: Aydn,ATB, seminer

 

OSMAN AKÇAY | 

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..