milivolt electronics world news Yalnz_yaayan_91_yandaki_zzet_Demir,_huzur_evine_hayr_dedi-didimhaber.net
27-05-2014

Yalnz yaayan 91 yandaki zzet Demir, huzur evine hayr dedi

Yalnz_yaayan_91_yandaki_zzet_Demir,_huzur_evine_hayr_dedi

AYDIN - 27.05.2014 11:56:03 Sal


Aydn l Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüü heyetinin, 'Egenin ncesi Yal Çnarlara Vefa' projesi kapsamnda ziyaret ettii 91 yandaki zzet Demir, huzur evi teklifini kabul etmedi. Yllar önce tanmad birine satt evinde ölene kadar kalma hakknn olduunu belirten 91 yandaki yal çnar zzet Demir, "Ben huzur evinde yapamam. Kendi evimde yaamak istiyorum. Evimi tanmadm birisine sattm. Ölene kadar oturma hakkm var. Ölene kadar da evimde kalacam. 5 çocuum var. Bir kzm sahip çkyor, evlatlar dald. Olanlar evden kovdu. Kendi kendime idare ediyorum. Bir kzm ara sra gelip o ihtiyaçlarmz karlyor. Evimden ayrlmam. Huzur evinde yapamam. Ölene kadar evimde kalacam." dedi.

 Yalnz yaayan zzet dede huzur evine hayr dedi

Aydn Valilii tarafndan sürdürülen 'Aydn'n ncisi Yal Çnarlara Vefa Projesi' kapsamnda yallara sahip çklmaya devam ediyor. Amaçlarnn yalnz, fakir, bakma muhtaç yallarn ihtiyaçlarn evde karlanmas, yaamlarn sürdürmede özgüvenlerini sürdürmelerinde devletin efkat elinin onarln üzerinde olduunu hissettirmek olduunu belirten Aydn l Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Necati Doru, "Yallar yalnzlklarn unutturarak yalnzlk kaygsndan uzaklatrmak sosyal yardmlaa ve dayanmay salamak istiyoruz. Dier kurum ve kurulularn da yardmlaryla yallarmza sahip çkyoruz. Yal çnarlarmzn her türlü ihtiyaç ve isteklerini yerinde gidererek onlara sahip çkyoruz." eklinde konutu.

Yalnz yaayan zzet dede huzur evine hayr dedi 

Sosyal devlet olma gerei olarak yallara sahip çklmas gerektiini belirten Aydn Vali Yardmcs Abdullah Aslan, “Gerek ehir içinde gerek köylerimiz de yallarmz arayp buluyoruz. Onlar maddi ve manevi olarak ihtiyaçlarn karlamaya çalyoruz. Yallarmz, yan verdii özellikler dolaysyla ilgiyle muhtaç. lginin eksikliini tamamlamaya çalyoruz. Sosyal devlet yal, çocuk, güçsüz, ekonomik ve sosyal bakmdan zayf olan kiileri korumak ve kollamakla yükümlü ve görevli. Son yllarda sosyal konularda kurumlarmz üzerlerine düeni yapmaya çalyorlar. Yallar daha yakndan görüp ihtiyaçlarn gideriyorlar. Yallarmz ziyaret edip en azndan hatrlarn sormalyz. Bizim de bu konudaki çalmalarmz çeitlenerek devam edecek.” dedi.

Yalnz yaayan zzet dede huzur evine hayr dedi 

Yaplan görümeler sonucunda 91 yandaki zzet Demir’in salk sorunlarnn çözümü, evdeki baz ihtiyaçlarnn giderilmesi için gerekli kurumlar çalma balatt. Aydn'n ncisi Yal Çnarlara Vefa Projesi’ne destek veren Aydn Sanayici ve adamlar Dernei de zzet dedenin yatak ihtiyacn gidereceini belirtti.

 

Aydn Sanayici ve Adamlar Dernei (ASAD) Kadn Komitesi üyeleriyle birlikte ziyarete katlan Genel Sekreteri Ömercan Berber, zzet Demir için üzerlerine düeni en ksa zamanda yapacaklarn söyledi.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..