milivolt electronics world news AES_Aydn_ube_Bakan_Erdoan:_Eitimciler_sadece_eitim_dnmeli-didimhaber.net
28-05-2014

AES Aydn ube Bakan Erdoan: Eitimciler sadece eitim dnmeli

AES_Aydn_ube_Bakan_Erdoan:_Eitimciler_sadece_eitim_dnmeli

AYDIN - 28.05.2014 16:47:21 Çaramba


Aktif Eitimciler Sendikas (AES) Aydn ube Bakan Yunus Erdoan, üyelerle biraraya geldi. Burada yapt açklamada, eitimcilerin daha salkl bir nesil yetitirebilmesi için kafalarnn rahat olmas gerektiini belirten Erdoan, koltuk ve makam korkusuyla eitime ne kadar faydal olabileceklerinin tartlacan söyledi: “Eitimcilerin öncelii, eitim ve örenci merkezli olmal. Makam korkusu olanlarn eitime ne kadar faydas olabilir veya deiik ve olumsuz düüncelerin eitime ne kadar katks olabilir? Eitimcilerin kafalarnn rahat olmas ve eitime en iyi ekilde sahip çkmas lazm. Yeni nesillerin kendilerine teslim edildii, onlar yetitirerek gelecein güzel Türkiye'sini nak nak örgüleyen eitim çalanlarnn, omuzlarna yüklenmi bir sorumluluun gerei olarak bu anlaml görevlerini yaparlarken sadece eitime odaklanmas gerekmektedir.”

 

Eitimin bütün taraftarn kucaklayan, kaynatran, birletiren bir sendika olacaklarn beyan eden ube Bakan Erdoan, “Hakkmz ararken yeni madurlar oluturmayacaz. Liyakat esasl sendikaclk yapacaz. Siyasallamayacaz, birilerinin arka bahçesi olmayacaz. Hiç kimsenin diline, dinine, rengine, siyasi görüüne bakmakszn bütün eitimcileri kucaklayacaz. Eitimin eitimcilerle birlikte planlanmas ve eitimciler tarafndan yönetilmesinin doru olduuna, eitim organizasyonunun, tüm bileenleriyle birlikte siyaset üstü deerlendirilmesi gerektiine inanyoruz. leri demokrasinin tesisi ve özgürlüklerin ideal manada temini için en önemli unsurun eitim olduuna, maddi manevi tüm kazanmlarn millete ramen deil, milletle birlikte elde edilebileceine, ülkemizde gerçek kalknma ve huzurun yakalanabilmesi için devlet millet kaynamasyla sosyal barn hak, adalet ve karlkl güven temelinde salanmas gerektiine inanyoruz. Eitimi milli bir mesele olarak ele alp siyaset üstü deerlendirmedikçe sorunlarnn çözülemeyeceine de inanyoruz.'' dedi.

 

Eitimle ilgili temel kararlarn "Ben yaptm oldu" mant yerine, eitim çalanlar bata olmak üzere bütün paydalar, meslek kurulular, akademik dünya ve kamuoyuyla görüüp toplumsal mutabakatla alnmas gerektiini dile getiren Yunus Erdoan, ''Tayin ve terfilerde siyasi ve sendikal referanslar yerine, sadece ve sadece ehliyet ve liyakatin esas alnmas gerektiine inanyor ve sadece bu vizyonda çalacamzn teminatn veriyoruz. Eitimciler önlerinin açk, imkânlarnn alabildiine geni olduu bir ortamn hazrlanmas, tüm hak ve menfaatlerinin korunmas ve gelitirilmesi iini sendikalara brakmal ve bu nedenle sendikal olmaldrlar. Huzurlu, mutlu ve insanlk tadnda yaanabilir yarnlar için tüm eitim çalanlarn, Aktif Eitimciler Sendikas'nn herkesi kucaklayan, kaynatran ve birletiren çats altnda toplanmaya davet ediyorum. Her zaman bar savunan, diyaloa açk, kaynatrc, birletirici, gelecee katkda bulunan, eitimin güçlü sesi olarak yola çkan Aktif Eitimciler Sendikas, güçlü ve etkili bir sendika olmay hedeflemektedir.” eklinde konutu.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..