milivolt electronics world news Kldarolu:_Biz_parayla_oy_satn_almayz,_bizim_yle_bir_geleneimiz_yok-didimhaber.net
28-05-2014

Kldarolu: Biz parayla oy satn almayz, bizim yle bir geleneimiz yok

Kldarolu:_Biz_parayla_oy_satn_almayz,_bizim_yle_bir_geleneimiz_yok

AYDIN - 28.05.2014 20:18:03 Çaramba


CHP Genel Bakan Kemal Klçdarolu, partisinin bar isteyen siyasi bir parti geleneinden geldiini belirtip, "Biz kavgay deil, huzuru, bar istiyoruz. Beraber çalmay, beraber üretmeyi, hakça bölümeyi, huzurlu bir toplum, güçlü bir Türkiye istiyoruz. Huzurlu bir toplum gelecee güvenle bakan bir toplum demektir. Biz parayla oy satn almayz, bizim öyle bir geleneimiz yoktur. Biz milletin hür iradesine sayg gösteririz. Bizim adaymz seçin görün, sözün arkasnda adam gibi duruluyor mu durulmuyor mu? Söz vereceiz adam gibi arkasnda duracaz.” dedi.

 Klçdarolu, Aydn'da

CHP Genel Bakan Kemal Klçdarolu, 30 Mart’n ardndan 1 Haziran’da yeniden sandk bana gidecek olan Aydn’n Buharkent ilçesinde halka seslendi. CHP Buharkent Belediye Bakan Aday Hüsamettin Baolu'na destek veren Klçdarolu, zmir’de katld belediye bakanlar toplantsnn ardndan Büyükehir Belediye Bakan Özlem Çerçiolu ve Efeler Belediye Bakan Mesut Özakcan’ ziyaret etti. Klçdarolu, Kuyucak’a bal Pamukören Mahallesi’nde partililer tarafndan karland. Konvoy eliinde Buharkent’te gelen Klçdarolu, partilileri selamlayarak Cumhuriyet Meydan’na ulat. Partililerin büyük ilgisiyle karlanan Klçdarolu, CHP aday Baolu’na destek istedi.

 Klçdarolu, Aydn'da

Buharkentlilere seslenen CHP Genel Bakan Kemal Klçdarolu, “Ben size siyasi bir konuma yapmayacam. Buharkentlilerin vicdanna sesleneceim. 12 yldr size birçok vaatler yapld. imdi diyorlar ki öyle yapacaz bunu yapacaz. Yapacaksan 12 yldr niye yapmadn? Buharkentli bunu sorsun. Biz diyoruz ki, kim bu ülkeye hizmet etmise benim bamn sütünde yeri var. Eer bir birlik bütünlük varsa oraya hizmet gelir. Biz birliin bozulmasn istemiyoruz. Birlikten güç douyorsa sizden yetki istiyorum. OTDÜ’den mezun kymetli bir bakan adayn arkadanz var. Sizlerden istirham ediyorum buras çok önemli kent. Yerin alt da üstü de zengin. Size hizmet etmek için buradayz. Bunu söylemek için buraya geldim. Gün, Türkiye geneli siyaseti yapma günü deil. Biz Buharkent’i nasl gerçek anlamda ayaa kaldrrz, burann sorunlarn çözeriz bunun için buradayz. Biz size söz veriyoruz. Adaymz seçeceksiniz, ben buraya büyükehir belediye bakanmla kahve içmeye geleceim. Belediye bakan namuslu olacak. Her kuruun hesabn size verecek. Ne kadar para topland, nereye harcand, hesabn verecek. Bu bizim boynuzun borcudur. Bizim bir özelliimiz var. Bizi herkes eletirebilir. Bizim hakkmzda herkes bir eyler söyleyebilir ama bize kimse kul hakk yediniz diyemez. Belediye bakanlarmz bu konuda son derece titizdir her kuruun hesabn verecektir. Makamna oturup kapy kapatmayacak, halkn arasna karacak. Belediye bürokrasisi sorun üretmeyecek, sorun çözecek. Onun da takipçisi ben olacam. Belediye istihdam oluturacak. Üretilen ürünlerin deerini bulmas için çalacak. Ben buraya o unu yapt, bu bunu yapt demeye gelmedim. Sizden unu istiyorum; siz Buharkent’e hizmetin gelmesini istiyorsanz, CHP’nin döüne basacaksnz mührü.” dedi.

 Klçdarolu, Aydn'da

Hanmlara da seslenen Klçdarolu, “Hanmlar size güveniyor, inanyoruz. Size seçme ve seçilme hakkn veren CHP’dir. Kadnlarn siyasete girmeli, kadnlar daha fazla söz hakk sahibi olmal. Kadnlarn siyasete girdii toplum daha uygar bir toplum olacaktr. Yolsuzluklarn olmad bir toplum olacaktr. Buna inanyorum.”

.

Klçdarolu, Aydn'da

 

SEÇM SÜRECNDE NELER YAANDI

 

30 Mart Mahalli dareler Genel Seçimlerinin ardndan, Aydn’n Buharkent ilçesi belediye bakanl seçimini önce 27 oy farkla AK Parti kazanmt. MHP’nin geçersiz oy itiraz üzerine yaplan saymda, bu kez belediye bakanln 7 oy farkla MHP’li Yusuf Vural’n kazand açklanmt. Buharkent’te itirazlarn ardndan son olarak MHP’li Yusuf Vural’n belediye bakanln kazand açklanm, ancak AK Parti’nin itiraz nedeniyle Vural, bakanlk mazbatasn alamamt. Kstllara ve 2 askere oy kullandrldn iddia eden AK Parti’nin itirazn kabul eden YSK, 10 kstl seçmene oy kullandrld gerekçesiyle seçimi iptal etmi, Buharkent’te seçimlerin 1 Haziran 2014 tarihinde yeniden yaplmasna karar vermiti.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..