milivolt electronics world news Vural:_Cumhurbakan_makam_dmanlk_retme_makam_olabilir_mi?-didimhaber.net
30-05-2014

Vural: Cumhurbakan makam dmanlk retme makam olabilir mi?

Vural:_Cumhurbakan_makam_dmanlk_retme_makam_olabilir_mi?

AYDIN - 30.05.2014 02:41:46 Cuma


MHP Grup Bakanvekili Oktay Vural, "Cumhurbakanl makam kin ve nefret saçarsa, insanlar birbirine düman klarsa oras Cumhurbakanl makam olmaz. Cumhurbakanl makamlar Ali kran ba kesenlik makam deildir. MHP olarak biz Türkiye’nin cumhurunu, Türkiye’nin Cumhurbakann aryoruz. nallah hep birlikte gururla cumhurbakanmz olacak ve gururla ite bu bizim cumhurbakanmz diyeceiz. Biz böyle bir birlie, rahmete çaryoruz” dedi.

 

Vural, iptal edilen Buharkent Belediye Bakanl seçimine günler kala MHP aday Yusuf Vural’a destek için Aydn'n Buharkent ilçesine geldi. MHP Buharkent ilçe tekilat önünde vatandalara seslenen Oktay Vural, “Türkiye bir Cumhurbakan seçecek. Millet seçecek. MHP olarak biz cumhurbakann devletin ve milletin birliini temsil eden bir Cumhurbakan, Cumhura ba olarak görüyoruz. Hangi partiye oy vermisek verelim. Bir Cumhurbakan’na benim cumhurbakanm dememizi istemez misiniz? Herkes ister. Hepimizin Cumhurbakan olmas gerekmiyor mu? Gerekiyor, ite MHP olarak hepimizin Cumhurbakan diyebilecei bir Cumhurbakan araymz ortaya koyduk. Cumhurbakan makam dümanlk üretme makam olabilir mi? Cumhurbakan makamlar rüvet ve yolsuzlukla suçlananlarn makam olabilir mi? Cumhurbakanl makam mral’y, Kandil'i kendine e bakan olarak görenlerin makam olur mu? Olmamas gerekiyor. Onun için MHP olarak biz, diyoruz ki biz bu milletin temeli vardr, kökü vardr. Bu milletin milli ve manevi deerlerine, demokrasiye, hukukun üstünlüüne inanan birisi çat bir aday olmaldr. Hemen ürktüler. Çat aday olur muymu? Tabi sizin gibi köksüzler olursa sizde çat olmaz ki zaten. Sizin evinizde duran olmaz zaten. Bir Cumhurbakan Anayasa’da yazl görevleri, milletimizi devletimiz temsil edecek. Her kime oy verdi ise hepsi benim Cumhurbakanm dese ne kaybederiz. Kazanrz hepimiz deil mi? Türk demeyenlerin, mral’yla Kandil'le birlikte hareket edenlerin rüvet ve yolsuzluk batana batarak villalarndaki milyar dolarlar sfrlama gayretinde olanlarn Cumhur’a ba olmas mümkün deildir. Bu millet bunu hazmetmez, kabul etmez” diye konutu.

 

"SOMA FACASI FITRATSA BNLERCE POLS ALIP NYE GEZYORSUN?"

 

301 madencimizin ehit olduu Soma maden faciasna deinen Oktay Vural, “Sayn Babakan taziye evine binlerce polis gidiyor. Tedbir almadklar bir madenden 301 madencimiz ehit oluyor. Ftratnda var. Zaten ölüm hepimizin ftratnda var. Allah’a hamd olsun ki hepimiz öleceiz. E madem ftratnda varsa binlerce polisi alp niye geziyorsun. Madencilerin ftratnda varsa her insann ftratnda yok mu? Soma’daki maden facias kirli ileri de ortaya koydu fakir fukaralara kömür gönderiyorlar. Be çuval fakir fukaraya datlan kömür getirttik. Üzerinde 25 kg yazyor. Hepsini tarttrdm. Biri 20, 21, 21,7 kg peki bu eksik olan kömürler kimin cebine gidiyor. Fakir fukarann bu kömüründen bakn kimle faydalanyor. Rant gemi sahiplerine gidiyor. Soma’da yaadmz bu madencilik facias ayn zamanda bir rant ebekesini de ortaya çkard” eklinde konutu.

 

Dou ve Güneydou’da son günlerde yaananlar da deerlendiren Vural, “Maalesef PKK yol kesiyor, haraç topluyor, vergi alyor. Çocuklar daa kaldryor. Devlet uyuyor orada. Yollar kapatlyor Vali diyor ki devletin yolu kapanr m diyor. Yapmayn diyor. Bir devlet yolunu açamyorsa nasl devlet olacak. Teröristlere teslim etmiler. Utann be. O rezaletleri görüyorsunuz. Dou ve Güneydou'da PKK terör örgütü yol kesiyor, haraç kesiyor, mahkemeler kurmu. Biz Buharkent düünürken PKK KCK Paralel devletini ina edenlere kar da burada irademizle cevap vermemiz gerektiini düünüyorum. Analar alamasn diyorlard. Diyarbakr’da çocuklar daa kaldrlan analar alamyor mu? Alyor. Babakan HDP’den ricac olmu. Diyor ki, bunlar bulun. E babakan hani Dicle kysnda bir kuzu kaybolsa mesulu bendim diyordun. imdi HDP’den medet umuyorsun. B ve C planlarn var. Yahu A plann HDP’den medet ummaksa B ve C plann da mral’ya ricac olmak, Kandil’e de müracaat etmektir” ifadelerini kulland.

 

"OYLAR RÜVET VE YOLSUZLUU AKLAMAZ"

 

Yolsuzluk ve rüvet operasyonu sonras 30 Mart seçimlerinde hükümetin aklanma giriiminde olduunu kaydeden Oktay Vural, “Birileri buraya gelip miting yapacaklar. Buradan AKP’li kardelerimize sesleniyorum 30 Martta oy verdiniz bir diyeceim yok. 30 Mart bitti. Sizin verdiiniz temiz ve helal oylar Rza Zarrab’n haram parasn aklamak için kullananlara diyecek bir cevabnz yok mu? Bu insafszlk deil mi? Kalkp diyorlar orada 17 ve 25 Aralk rüvet ve yolsuzluk operasyonundan sonra vatanda bize oy verdi bizi aklad diyor. Siz Rza Zarrab’n kara para aklamasn, haram para aklamasn onaylamak için mi oy verdiniz. Sizler Zafer Çalayan’n kolundaki 765 bin TL’lik saatin hesabn veremeyen Zafer Çalayan’ aklamak için mi oy verdiniz? Senin yolsuzluk ve rüvetini, sana oy veren namuslu vatandan namuslu oyunu niye klf olarak kullanyorsun. Hesabn meclis kürsüsünde bile veremediler. Hepsi yalan. Montaj ve dublaj dediler, hiçbir belge göstermediler. Ama kanma dokunan, partilerimiz farkl olabilir ama AKP’ye oy verenler, siz temiz ve helal oylarnz verdiniz. Bir diyeceim yok. O helal oylar rüveti, haram aklamak için bir güç olarak kullanyorlarsa. Kirli ve pis ileri aklamak için vatandan oyunu kullanmak zalimliktir. Bu vicdan bu vebali kaldrmaz. Cenab- Hak bize sorar. Der ki ibret almadn m görmedin mi der. Senin oyunu rüvet ve yolsuzluu aklamak için verdi dediler. Sen görmedin mi der. Bu vebale ortak olmayacaz. Cenab- Hak yazyor. u deimi, tutanaklar deimi, ne olacak. nanan insanlarz. Bunlar kayt altna alnmyor mu? Kirâmen kâtibin melekleri var. Gördükleri ve duyduklarn yazarlar. Vade teslim olduu zaman açarlar, defteriniz, açld zaman ne diyeceksiniz? Montajdr dublajdr diyebilecek misiniz? Helale haram kartranlara bir eyler söylememiz gerekiyor. Aksi takdirde 765 milyarlk saatin 52 milyon dolar rüvetlerin, villalarda sfrlanmak bilmeyen milyar dolarlarn vebalini vicdannz çekmeye devam eder” dedi.

Keywords: Aydn, Buharkent, MHP,AKP, Oktay VUral, PKK, KCK,Dou, Güneydou, Cumhurbakan, mral, Kandil

 

OSMAN AKÇAY | 

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..