milivolt electronics world news Efeler_Kent_Konseyi_Bakan_Erdemir_oldu-didimhaber.net
05-06-2014

Efeler Kent Konseyi Bakan Erdemir oldu

Efeler_Kent_Konseyi_Bakan_Erdemir_oldu

AYDIN - 05.06.2014 18:23:24 Perembe


Efeler Kent Konseyi Genel Kurulu yapld. Genel kurulda iki liste halinde seçime gidildi. Veli Tiryaki ve Tuncay Erdemir’in yart seçimi ilk turda üçte ikilik çounluun oyunu alan Tuncay Erdemir kazand.

 Efeler Kent Konseyi Genel Kurulu

Aydn Nevzat Biçer Nikah Salonu’nda yaplan Efeler Kent Konseyi Genel Kurul’unda divan bakanln Fettah Açan’n yapt. Açlta konuan Efeler Kent Konseyi Kurucu Bakan ve Efeler Belediye Bakan Mesut Özakcan, demokrasi ve sivil toplum vurgusu yapt. Özakcan, "Demokratik devlet demek, vatandan üzerine, tazyikli suyla, TOMA ile jopla, biber gazyla giden deil, demokratik devlet demek, vatandann üzerine efkatle giden koruyucu denetleyici düzenleyici devlet demektir. Yerel yönetimler demokrasinin beiidir. Aydn’da Efeler Belediyesi’nde demokrasi adna da örnek olacak ülkemizde demokrasinin gelimesine katk salayacaz. Yerel de ve genelde demokrasiyi gelitirdiimiz ve yerletirdiimiz ölçüde Aydn’mz da ve ülkemizi de bar içerisinde huzurlu mutlu ve gelecee güvenle bakan bir toplum oluturabiliriz. Kolektif çalmalarn gerçekletirildii örnek bir Aydn kentinin olumasn diliyorum. Aydn her yönüyle güzel. Bu ehre hep birlikte sahip çkacaz. Hepimize görev düüyor. Bu sadece, yönetimin, bakann, belediye meclisinin görevi deildir. Burada temsil edilen tüm resmi kurumlar sivil toplum kurulular kent konseyinin de görevi." diye konutu.

 Efeler Kent Konseyi Genel Kurulu

Hedeflerinin Aydn’n geleceini planlamak olduunu ifade eden Efeler Belediye Bakan Mesut Özakcan, "Aydn’ gelecee tamak. Aydn’da yaam kalitesini yükseltmek Aydn’ daha yaanlabilir, çada bir kent haline getirmek, kentlilik bilincini gelitirmek olmaldr. Efeler Kent Konseyi’nde yaadmz kentte, ortak aklla ve demokratik araçlarla çözüm aramay karar alma mekanizmalarna katlm demokrasinin olmazsa olmaz kabul ederek bir araya geldik. Aydn’n sosyal, kültürel ve ekonomik deerlerine birlikte sahip çkacaz ve birlikte gelitireceiz." ifadelerini kulland.

 

"NSANA HZMET ÇN ÇALIACAIZ"

 

Efeler Kent Konseyi Bakanl’na genel kurula katlan 144 delegeden 97 delegenin oyunu alarak ilk turda seçilen Efeler Kent Konseyi Bakan Tuncay Erdemir, insana hizmet için çalacaklarn söyledi. Genel Kurulda bir konuma yapan Efeler Kent Konseyi Bakan Erdemir, “nsan olmann, insanlara hizmet etmenin peinde koalm. Çünkü, eer insan birine hizmet edebiliyorsa bu çok yüce bir duygudur. Yüreklerimizdeki seviyi paylaalm. Konsey Aydn için hayrl olur. Birlikte hareket edeceiz. Yürütme kurulu ile birlikte Aydn için güzelliklerin farkna vararak kent konseyinde çalalm.” eklinde konutu.

Efeler Kent Konseyi Genel Kurulu 

Ara ara gergin geçen Efeler Kent Konseyi seçiminin sonunda söz alan MHP Aydn l Bakan Fevzi Köse "Sivil toplumdaki örgütlenemeye sayg duyuyorum ama, demokrasinin gereini yapmyoruz. Efeler Kent Konseyi’nde demokrasiye uyulmad. Aydn’a yakan bir Efeler Kent Konseyi olmad. Üzgünüm." dedi.

 

Efeler Kent Konseyi bakanl için 144 oyun kullanld seçimde Veli Tiryaki 47 Tuncay Erdemir ise 97 oy ald. Efeler Kent Konseyi Yürütme Kurulu Asil Üyeli ise Bar Poyrazolu, Mehmet Özçakr, Mutlu Bilgin, brahim Pehlivan, Altan Güney, Kenan Turan, aban Özdemir, Fatma Tato, Adnan Bilek, Eyüp Curun, Meral Tarhan ve Ümit Kutbay’dan olutu.

 

 

 

OSMAN AKÇAY | 

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..