milivolt electronics world news Gen_ASAD_yelerine_motivasyon_semineri-didimhaber.net
06-06-2014

Gen ASAD yelerine motivasyon semineri

Gen_ASAD_yelerine_motivasyon_semineri

AYDIN - 06.06.2014 10:54:03 Cuma


Aydn Sanayici ve adamlar Dernei (ASAD) Genç Giriimciler Komitesi üyelerine yönelik, “Kiisel Geliim ve Motivasyon” semineri düzenlendi. Aydn Ticaret Borsas’ndaki seminer, "Dünyann en akll adam benim." sözüyle mehur olan kiisel geliim uzman Erdal Demirkran tarafndan verildi.

 Genç ASAD üyelerine motivasyon semineri

Baarmak için önce inanmak, hedef koymak ve hedefe ulamak gerektiini belirten Demirkran, "Ülkem için faydal iler yapanlarn yanndaym. Ben dünyann en akll insanym." dedi. Uluslararas 300'den fazla projeye imza attn vurgulayarak, birçok insann kendisine deli gözüyle baktn ifade eden Demirkran, bir kartal yavrusunun hikâyesini öyle anlatt: “Tavuun altnda yumurtadan çkan kartal yavrusu, annesinin söylemleriyle bir tavuk gibi öldü. Ona tavuk gibi yaamay ve korkmay öretmiti. Asln ölen bir kartald. Bir kartal gibi doup bir tavuk gibi yaayp tavuk gibi ölmek var. Dünyada yaayan 7,5 milyar insan, kendi gücünün farknda olmad için bakalarnn gücüne özenerek hayatn geçiriyor. Birinin Edison’un ampulü buluuna, “'Vay, nasl baarm?' demesiyle tavuk gibi ölen bir kartaln arasnda, eskilerin deyiiyle bir inenin ucu kadar fark yok. Hiçbir ey göründüü gibi deildir. Dünyada bizim milletimizden akll millete rastlamadm ama 7,5 milyar insann içerisinden bizim milletimizi alalm, dünyada ne deiiyor bakalm. Bir kamyon elmadan bir tane elma alsak, yine geriye bir kamyon elma kalr, yani bir elma sonucu deitirmiyor. Yani dünyadan sadece Türkiye’yi kaldrrsanz, dünyada sadece kebapçlar aranr. ADB’yi kaldrdnzda teknoloji diye bir ey kalmyor. Japonya’y kaldrdnzda, nanoteknoloji diye bir ey kalmyor. Almanya’y kaldrrsanz, araba diye bir ey kalmyor. Adamlar bugün dünya devi olmay baarmlar ama bizde bir ey yok. Neden? Çünkü bizim hedefimiz yok. Hedefimize inanmamz. Balamak, iin yars deil. Balamak sadece balamak, bitirmekse bitirmektir.”

 Genç ASAD üyelerine motivasyon semineri

Bir eyler baaran insanlar için söylenen, “Ne götürdü?” sözünün yanl olduunu belirten Demirkran, “Adam bir ey baarm, 'Bak adam unu baarm.' diyorsunuz. 'Öbür tarafa ne götürdü?' diyorlar. nsanlarda bir eziklik psikolojisi var. Ölenlerin ne götürdüüne deil, ne getirdiine bakmamz lazm. Zaten öbür tarafa bir ey götüren de yok. Allah, insan en mükemmel ekilde yaratm. Herkes bu mükemmelliinin farkna varmal.” eklinde konutu.

 

Seminere ASAD Bakan Semin Menzilci ve dernek üyeleri katldlar. Seminer sonunda ASAD Genç Giriimciler Komitesi Bakan brahim Tonkul, Erdal Demirkran’a teekkür plaketi verdi.

 

 

OSMAN AKÇAY | 

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..