milivolt electronics world news Didim'de_Sper_ncirin_hikyesine_komedi_filmi_ekilecek-didimhaber.net
07-06-2014

Didim'de Sper ncirin hikyesine komedi filmi ekilecek

Didim'de_Sper_ncirin_hikyesine_komedi_filmi_ekilecek

AYDIN - 07.06.2014 18:07:00 Cumartesi


Süper ncir filmi ile baary yakalayan Aydnl yönetmen Kerem Sar, yeni bir film projesini daha hayata geçiriyor. Yönetmen Kerem Sar, Süper ncir’de yaadklarn bu filmde bir grup gencin film çekme hikayesiyle beyaz perdeye tayacak. Yerel ive ve yerel halkn da dahil edilecei film Aydn'n turizm ehri Didim ilçesinde çekilecek. Filmde, beyaz perdenin tannm isimleri de rol alacak.

 

Süper ncir’i çekme hikayesini senaryolatran yönetmen Kerem Sar, bu hikayeyi beyaz perdeye tayor. Süper ncir filmindeki yaadklarn komedi olarak beyaz perdeye yanstacak olan Aydnl yönetmen Kerem Sar, anlataca filmin ana konusunun köylü gençlerin bir film çekme çabalar olacan söyledi. Yönetmen ve Senarist Kerem Sar, “Filmimizin konusu yaanm bir hikaye. Süper ncir’de yaadklarmz. Süper ncir’i çektiimizde biz orada kendimizi çekseydik daha komik olurdu. imdi biz aslnda onu yapyoruz. Süper ncir’in eksik kalan komedi ksmn tamamlayacaz. Köylü gençlerin bir film çekip seslerini dünyaya duyurma hikayesini çekeceiz. Yöresel güzel bir komedi filmi olacak.” dedi.

Süper ncir afii 

Filmin ismini henüz açklamayacaklarn, pazartesi gününden itibaren turizm kenti Didim’de çekimlere balayacaklarn belirten Yönetmen ve Senaryo yazar Kerem Sar, bu filmin yöresel olacan ancak uluslararas bir film olacan söyledi. Süper ncir’deki gibi Aydn’ tantmaktan ziyade, komedi türünde yöresel halkn da katk salayacan belirten Sar, “Filmimiz aanm bir hikaye. Süper ncir’de yaadklarmz. Süper ncir’i çektiimizde biz orada kendimizi çekseydik daha komik olurdu. imdi biz aslnda onu yapyoruz. Süper ncir filmimizin eksik kalan komedi ksmn tamamlayacaz. Köylü gençlerin bir film çekip seslerini dünyaya duyurma hikayesi. Köy tadnda, köyden çkan film çekme ideali olan gençlerin bir filmi olacak. Ahmet Uluçay’n Karpuz Kabuu’ndan Gemiler Yapmak filmi vard. Orada film oynatmaya çalanlar vard. Biz de bu filmde gençlerin bir filmi çekme çalmalarn çekeceiz. Bu filmimiz bu filin devam gibi olacak. Bu filmimizi de Ahmet Uluçay’a atfettik. Ayrca filmimizde yanllkla bir cinayeti kameraya alma olay var. Bu da filmimize aksiyon katacak. Güzel bir hikâye olacak. Komik olacak. Süper ncir’deki skntlar anlatacak. Süper ncir Aydn’ tantmak için yola çkmtk. Bunda baarl olduk. Bu filmimizde tantm yok. Didim ve çevresi ile stanbul’da olacak. Yöresel halkmzn da katklar olacak.” eklinde konutu.

 Süper ncir afii

Pazartesi günü motor diyecek olan komedi filmin barolünde, Mustafa Klnç, Enver Maral, Nuri Yiit, Recep Yener olacak. Filmde ayrca, Mula ivesiyle izleyicilerin büyük beenisi kazanan Gülnihal Demir, Yiit Dören, Ömer Faruk Yldrm, Yakup yavru, Nihat Kapz, engül Kozcu, Merve Uçar Cangöz, Recep Yener, Umut Ouz ve deiik sanatçlar da rol alacak. Filmde yöresel ive kullanlacak. Yapmcln Hamit ahin’in Makas Filmi’nin üstlendii filme yaklak olarak 500 bin TL bütçe ayrld.

 

Süper ncir filmi 2013 ylnda vizyona girmi, yöresel ive ve Aydn' ve incirini tantmnda büyük katk salamt. Süper ncir filmi çekimlerine baladnda bir çok yerden destek sözü alan Yönetmen Kerem Sar, bekledii destei göremeyince, babas dedesinden miras kalan incir bahçesini satarak destek olmutu. Film çekimlerinde de hem yönetmenlik yap hem de her eye koarak filmi çekmeyi baarmt. Zaman zaman film çekimlerinde çayclk da yaparak Aydn ve incirini tantan filmi beyaz perdeye tamay baarmt.

Keywords: Süper ncir filmi, Aydn, Kerem Sar

 

 

OSMAN AKÇAY | 

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..