milivolt electronics world news Aydn'da_Kurumlar_Vergisi_ampiyonlar_belli_oldu-didimhaber.net
09-06-2014

Aydn'da Kurumlar Vergisi ampiyonlar belli oldu

Aydn'da_Kurumlar_Vergisi_ampiyonlar_belli_oldu

AYDIN - 09.06.2014 16:15:05  Pazartesi


Aydn Vergi Dairesi Bakan Mesut Ylmaz, Kurumlar Vergisi mükelleflerinin 2013 ylna ait kazançlarna ilikin yllk beyannameleri üzerinden en yüksek vergi ödeyecek 10 mükellefi açklad. Kuadas ilçesindeki Diana Otel, 5,6 milyon TL ile ilk srada yer ald. lk 10 sralamasnda iki firmann ismi açklamazken açklananlar arasnda Efeler ilçesinden dört, Kuadas’ndan üç ve Söke’den bir firma yer ald.

 

Vergi Dairesi Bakan Ylmaz, 2013 ylna ilikin 2014 Nisan aynda, toplam 6 bin 157 adet yllk Kurumlar Vergisi beyannamesi alndn açklad. Ylmaz, “Alnan beyannamelerden yllk Kurumlar Vergisi beyannamesiyle 507 milyon 938 bin 479 TL matrah beyan edilmi ve bu tutar üzerinden 99 milyon 164 bin 125 TL vergi tahakkuk ettirilmitir. Aydn’da 2013 vergilendirme dönemi için yllk Kurumlar Vergisi beyannamesi ile beyan edilen matrah toplamnda bir önceki döneme göre yüzde 8,54, tahakkuk eden vergi toplamnda ise yüzde 7,71 art meydana gelmitir. limizde 2013 vergilendirme dönemi için mükellefler ortalama 82 bin 497 TL matrah beyannda bulunmu, bu matrahlar üzerinden ise mükellef bana ortalama 16 bin 105 TL yllk Kurumlar Vergisi tahakkuk ettirilmitir.” dedi. Bu yl Aydn’da ilk 100’e giren kurumlar vergisi mükelleflerinden 65'inin listedeki yerini koruduunu, dier 35 mükellefin yerini yenilerinin aldn belirten Ylmaz, “Ödedii vergilerle ülkemizin kalknmasna katkda bulunan 2013 yl ilimiz geneli ilk 10 sralamasna girmi mükelleflerimiz bata olmak üzere tüm mükelleflerimize bir kez daha teekkür eder, çalmalarnda baarlar dilerim.” eklinde konutu.

 

Aydn'da ilk 10'a giren Kurumlar Vergisi mükellefleri: Diana Otel Yatrmlar ve n. Tic. A.., Jantsa Jant San. ve Tic. A., Bat Ege Mermer Tic. A., Alpler Ziraat Alet. San. ve Tic. A., Diana Tur. Otel. Tic. ve San. A.., Polat Mak. San. Tic. A.., Titan Asya Jant San.Tic. A.., Kutur Tur. Otel l. A..

 

 

OSMAN AKÇAY | 

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..