milivolt electronics world news Fatihin_fatihleri_Bakan_Alck_ziyaret_etti-didimhaber.net
11-06-2014

Fatihin fatihleri Bakan Alck ziyaret etti

Fatihin_fatihleri_Bakan_Alck_ziyaret_etti

AYDIN - 11.06.2014 17:56:55 Çaramba


Nazilli Özel Fatih Sultan Kolleji’nin Nijerya'da düzenlenen Fen Bilimleri Olimpiyatlar'nda dereceye giren örencileri Bakan Alck’ makamnda ziyaret ederek baarlarn paylat.

 

Nijerya’nn bakenti Abuja’da düzenlenen Uluslararas Fen Bilimleri Olimpiyatna katlan Nazilli Özel Fatih Sultan Lisesi örencileri baarlarn paylamak için Bakan Alck’ makamnda ziyaret etti. 22 ülkeden 63 örencinin katld Nijerya’daki Fen Bilimleri Olimpiyat’nda 1 altn, 2 gümü ve 2 bronz madalya alarak dönen Sultan Sümeyye Altn, Melisa bilen Osman Sinan Tonay Melek Gökçen Alck ve clal Tuna Olimpiyat Koordinatörü Kerem Klnç ile Okul Müdürü Bülent Özen eliinde Bakan Alck’n makamna gelerek baarlarn paylat.

 

Her yl Nazilli Özel Fatih Lisesi olarak Dünya ülkelerinde ve Türkiye’de düzenlenen bilgi yarmas veya olimpiyat ve proje yarmalarna katldklarn ifade eden Okul Müdürü Bülent Özen, "Katldmz olimpiyat ve proje yarmalarnda ciddi anlamda yol kaydettik. Örencilerimiz katldklar bu olimpiyat ve yarmalarda mutlaka derecelere girerek güzel baarlar ile geri dönüyor. Bunlar tesadüf deil. Belli bir birikim ve tecrübedir. Takmlarmz olutururken uyum içerisinde çalabilecek örencilerimizden oluturuyoruz. Örencilerimizin arasndaki uyum ve çok çalmalar ile her katldmz yarmadan madalya ile dönüyoruz. En son katldmz Uluslararas Fen Bilimleri Olimpiyatnda bu uyum ve ahenk sayesinde 5 örencimiz Altn, gümü ve bronz madalyalar okulumuza getirdiler. Takmmz oluturan öretmenimiz ve bu baarda emei olan örencilerimizi kutluyor baarlarnn daim olmasn diliyorum. Nazillimiz ve Türkiye’miz için bu baarlara devam edeceiz." dedi.

 

5 kiilik takmla katldklar ve oldukça görkemli geçen olimpiyatta dereceye girerek önemli baarlar elde ettiklerini dile getiren Olimpiyat Koordinatörü Kerem Klnç, "Örencilerime teekkür ediyorum. Okulumuzu, Nazillimizi daha da ötesi Türkiye’yi en iyi ekilde temsil ettiler. Hepsi ile ayr ayr onur ve gurur duyuyoruz." ifadelerini kulland.

 

Bakan Haluk Alck aralarnda kendi kznn da bulunduu bu takm ile büyük kvanç yaadn belirterek her biri ile ayr ayr gurur duyduunu söyledi. Yaattklar bu sevinç ve gurur için her birine ayr ayr tebrik ve teekkür eden Alck hayatlar boyunca baarlarn daim olmasn temenni etti.

 

 

 

 

RAMAZAN AYLICA | 

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..