milivolt electronics world news Didim'de_Motosiklet_Tutkunlar-didimhaber.net
16-06-2014

Didim'de Motosiklet Tutkunlar

Didim'de_Motosiklet_Tutkunlar

Özel Adamlar DG Geleneksel Apollon Motosiklet Festivali lçemiz Didim’de yapld. 3 gün süren festivalin Gala Gecesinde yaplan balarla elde edilen gelir Engelli Sandalyesi almna harcanacak. 13 – 14- 15 Haziran Özel Adamlar DG Geleneksel Apollon Moto Fest lçemiz Didim’de yapld. Yurdun dört bir yanndan gelen 300 kadar motorcu Hisar Mahallesi Satur plajndaki kamp alannda konaklad. Kamp alanna çadr kuran motorcular plajda konaklarken birbirleriyle tanma ve kaynama imkân buldu. Didim Belediyesi'nin katklaryla gerçekleen etkinlikte motorcular Sa Tur – Altnkum - Liman Caddesi – Stadyum üzerinden kortej geçii yapt. Kortejin sonundan motorcular Kent Meydanndaki Atatürk heykeline çelenk brakt. Yürüyüün ardndan tekrar Sa-tur plajna gelen motorcular Gala gecesinde canl müzik eliinde motorcular ho saatler geçirdi.

 

DSC06856

Gala gecesi sonunda Engelli Sandalyesi alm için ba topland. Düzenlenen etkinlikle ilgili bilgiler veren Özel Adamlar Kulübü Genel Bakan Salih Arsoy “Bütün motosiklet kulüplerinin yapt gibi bizde sosyal içerikli bir etkinlik olmas vesilesiyle sosyal içerikli bir etkinlik düzenledik. Engellilere destek olmak amacyla ‘Engelli insan kalmasn’ slogan altnda ‘Al çadrn sende gel dedik’ ve Didim’de toplandk. 27-28 motosiklet kulübümüz ile free motosikletçilerimiz bize katldlar. Amacmz Didimimizi turizm, sosyal ve kültürel anlamda ülke çapnda tantmak. u an Sakarya’dan, zmir’den Afyon’dan Denizli’den motosikletçiler burada onlarla gurur duyuyoruz. Etkinliimiz 3 gün sürecek. ehir içinde sürüümüz var.” dedi.

DSC06868

ZMOT Z Brakanlar Kulübü Bakan Akn Zorluer ise  “Bizde her sene yaplan etkinlie bu sende katldk Dernek olarak buradayz. Bu tür etkinliklerin fazlalamas ve motosiklet sürücülerin trafikte fark edilmesi anlamnda bu etkinliklere katlyoruz. Seneye tekrar görüürüz.”dedi. Özel Adamlar Afyon l Bakan ule Bendler ise “Buraya gelen herkese motosiklet sevdals 1-3 Austos’ta ZMOT’un etkinlii var. Herkesi oraya bekliyoruz. Kadnlar da bu iin içerisinde onlar da buraya bekliyoruz.”dedi.

 

didim.bel.tr

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..