milivolt electronics world news Aydn'da_arabalarn_yzde_20'si_kusurlu_kt-didimhaber.net
17-06-2014

Aydn'da arabalarn yzde 20'si kusurlu kt

Aydn'da_arabalarn_yzde_20'si_kusurlu_kt

AYDIN - 17.06.2014 15:58:01 Sal


Aydn’da geçen mays aynda meydana gelen 371 trafik kazasnda üç kii hayatn kaybetti, 367 kii yaraland. Denetlenen 61 bin 763 arabadan ise bin 369 tanesi trafikten men edildi. Kurallara uymayan 11 bin 267 sürücüye, toplam 2 milyon 7543 bin lira ceza kesildi.

 Aydn’da araçlarn yüzde 20’si kusurlu çkt

Aydn Valilii'nin trafik güvenlii mays ay deerlendirmesinde, her 100 arabadan yaklak 20 tanesine kusurlu bulunduu için ceza kesildii bildirildi. Çeitli kural ihlâlleri kapsamnda bin 369 araba trafikten men edilirken 189 sürücünün ehliyetine el koyuldu. Deerlendirmede unlar kaydedildi: “Trafik güvenliinin arttrlmas ve korunmas için valiliimizin gözetim ve denetiminde l Emniyet Müdürlüü ve l Jandarma Komutanl'na bal trafik ekipleri tarafndan, 2014 Mays ay içerisinde toplam 61 bin 763 araç kontrol edilmitir. Bu araçlardan kusurlu bulunan 11 bin 267 tanesine, 2 milyon 753 bin 307 TL para cezas tatbik edilmitir. Mays ay içerisinde yaplan denetimler sonucu bin 369 araç trafikten men edilmi, 189 sürücünün ehliyetine el koyulmutur. Alnan tüm bu etkin önlemlere ramen trafik kurallarna uyulmamas nedeniyle 2014 Mays ay içerisinde, ilimiz snrlarnda toplam 125 maddi hasarl, 244 yaralanmal ve iki ölümlü olmak üzere toplam 371 trafik kazas meydana gelmitir. Bu kazalarda 367 vatandamz yaralanm olup maalesef üç vatandamz hayatn kaybetmitir. Valiliimizce ilimizde trafik güvenlii ve vatandalarmzn can ve mal emniyetinin daha etkin salanmasna yönelik olarak alnan tüm tedbirler, arttrlarak ayn kararllkla ve gayretle sürdürülecektir. Trafik kurallarna uyan, trafik düzeninin salanmasna ilgi ve destekleriyle katk salayan deerli vatandalarmza teekkür ediyoruz.”

 

Ayrca trafik kazalarnn azalmas için sürücüler ve dier vatandalarn daha duyarl olmas, özellikle hatal erit deitirmemeleri, alkollü araç kullanmamalar, kural ihlâli yapanlar 155 polis mdat veya 156 Jandarma mdat telefonlarna bildirmeleri istendi.

 

 

 

OSMAN AKÇAY | 

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..