milivolt electronics world news Evine_girmeye_alan_genci_bandan_vurdu-didimhaber.net
20-06-2014

Evine girmeye alan genci bandan vurdu

Evine_girmeye_alan_genci_bandan_vurdu

AYDIN - 20.06.2014 15:57:28 Cuma


Aydn’n Nazilli ilçesinde hrszlk amacyla bir ba evine girmeye çalt iddia edilen 17 yandaki H.D., ev sahibi tarafndan bandan vuruldu. Olay yerine çarlan salk ekibine motordan düüp yaralandn söyleyen H.D.'nin yalan hastanede ortaya çkt. Tomografi çekilince, akandan vurulduu anlald.

 

Olay, Dereaz Mahallesi'nde meydana geldi. Çatak Mahallesi’nde oturan 29 yandaki A.K. ve üvey annesi H.K., çalmak için buradaki ba evlerine geldi. Bahçede çaltklar srada duyduklar gürültüyle eve yönelen A.K., bir kiinin içeriye girmeye çaltn gördü. A.K’nin barmasyla yolda motosikletiyle bekleyen dier bir ahs kaçarak uzaklarken 17 yandaki H.D. ise eline ald demir parçasyla onun üzerine yürümeye balad. Bunu gören A.K., üzerinde tad ruhsatsz tabancayla 25-30 metreden, korkutmak amacyla rastgele iki el ate etti. H.D., kanlar içinde yere yld. Gencin vurulduunu gören A.K., 112 Acil Salk'a haber verdikten sonra üvey annesiyle birlikte bölgeden uzaklat. Yaral halde 155 Polis mdat hattn arayan H.D. ise, “Yaralandm.” diyerek yardm istedi ve bulunduu yeri tarif etti. Olay yerine giden salk ekiplerine motosikletten düerek yaralandn söyleyen H.D.’nin, Nazilli Devlet Hastanesi’nde çekilen tomografisinde sol akandan vurulduu görüldü. Üç saat süren bir ameliyatla bandaki kurun çkarlan H.D.’nin hayati tehlikesinin devam ettii örenildi.

 

Olayn silahla vurulma olduunun ortaya çkmasnn ardndan jandarma ekipleri, ba evine giderek inceleme yapt. O srada üvey annesiyle geri dönen A.K., suç aletiyle birlikte teslim oldu. Korktuu için kaçtn söyleyen zanlnn, jandarmadaki ifadesinde, “ki kiinin eve girmeye çaltn gördük. Barnca birisi kaçt, dieri ise eline ald demirle üzerimize yürüdü. Ben de korkutmak için yanmdaki ruhsatsz silahmla rastgele havaya ate ettim. Sonra bir anda yere yld. Çok korkmutuk, bu nedenle olay yerinden kaçarak evimize gittik. Kendimize geldikten sonra olay yerine geri gittik. Çok pimanm.” dedii örenildi. A.K., ifadesinin ardndan Nazilli Adliyesi’ne sevk edildi. Ar yaralanan H.D.’ninse çok sayda hrszlk sabkas olduu ortaya çkt. Olayla ilgili soruturma balatlrken kaçt iddia edilen dier üphelinin yakalanmasna çallyor.

 

 

OSMAN AKÇAY | 

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..