milivolt electronics world news Aydn'da_5_bin_844_ifti_tarmsal_destek_iin_bavuruda_bulundu-didimhaber.net
27-06-2014

Aydn'da 5 bin 844 ifti tarmsal destek iin bavuruda bulundu

Aydn'da_5_bin_844_ifti_tarmsal_destek_iin_bavuruda_bulundu

AYDIN - 27.06.2014 17:31:28 Cuma


Aydn Gda Tarm ve Hayvanclk l Müdürü Salih Köksal, Krsal Kalknma Yatrmlarnn Desteklenmesi Program kapsamnda, Aydnl 5 bin 844 çiftçinin makine ve ekipman destekleme bavurusunda bulunulduunu söyledi.

 

Aydn Gda Tarm ve Hayvanclk l Müdürü Salih Köksal, Krsal Kalknma Yatrmlarnn Desteklenmesi Program kapsamnda makine ve ekipman almlarnn desteklenmesi hakknda tebli ile ilgili olarak yapt açklamada, yaplan bavurularn Gda Tarm Ve Hayvanclk Bakanl'nca gönderilecek ödenee bal olarak deerlendirileceini söyledi. Bu deerlendirmelerin ardndan onaylanan projelere yüzde 50 hibe destei verileceini belirten Aydn Gda Tarm ve Hayvanclk l Müdürü Salih Köksal, "Programn amac, doal kaynaklarn korunmasn dikkate alarak, krsal alanda gelir düzeyinin yükseltilmesi, tarmsal üretim ve tarmsal sanayi entegrasyonunun salanmas, tarmsal pazarlama altyapsnn gelitirilmesi, gda güvenliinin güçlendirilmesi, krsal alanda alternatif gelir kaynaklarnn oluturulmas, yürütülmekte olan krsal kalknma çalmalarnn etkinliinin artrlmas ve krsal toplumda belirli bir kapasitenin oluturulmasna ilikin usul ve esaslarn belirlenmesidir. Krsal Kalknma Yatrmlarnn Desteklenmesi Program kapsamnda makine ve ekipman desteklemesi için Aydn Gda Tarm ve Hayvanclk Müdürlüümüze ayrlacak olan ödenee göre deerlendirilecek. Yüzde 50 makine ekipman desteinden faydalanacak kiilerin listesi Aydn Gda Tarm ve Hayvanclk l Müdürlüü'müzün resmi internet sitesinde yaymlanacak olup, hibe desteinden faydalanacak çiftçiler ile hibe sözleme imzalanacaktr." dedi.

 tarm aletleri

Köksal, öyle devam etti: "Bakanlkça yürütülmekte olan, Krsal Kalknma Yatrmlarnn Desteklenmesi Program kapsamnda son müracaat tarihine kadar Aydn genelinde, toplam proje tutar 71 milyon 33 bin 610 TL, hibeye esas proje tutar 68 milyon 988 bin 871 bin TL ve hibe tutar 34 milyon 494 bin 435 bin TL olan 30 çeit makine ekipmana ait 5 bin 844 adet müracaat olmutur. müracaatlardan bin 814 adedi zeytin hasat makinesi, 665 adedi bahçe traktörü, 522 adedi pülverizatör, 427 adedi el traktörü, 391 adedi diskli trmk, 368 adedi süt sam ünitesi ve Soutma Tank, 355 adedi Sra Aras Çapa makinesi. lgili tebli ve bu teblie dayal olarak Bakanlmzca yaymlanan uygulama rehberine göre her müracaat dosyas ayr ayr deerlendirilerek puanlamaya tabii tutulmakta olup Bakanlmzca ilimize tahsis edilecek ödenek durumuna göre en ksa sürede kazananlara ait asil ve yedek listeler yine tebli ve uygulama rehberi gerei il ve ilçe Müdürlüklerimizde 10 gün süreyle askya çkarlacaktr." dedi.

 

Bavurudan sonra makine ve ekipman marka ve model deitirme hakk yoktur. Ancak Makine ve ekipman almaya hak kazanan asl yatrmclardan ayni katkya itiraz olanlara on günlük ilan süresince, azami teknik özellikleri ayn kalmak art ile ve bavurudaki fiyattan veya altndaki fiyattan alnmak üzere, deerlendirme kriterlerindeki puanlamay etkilememek kayd ile, hibe sözlemesi imza tarihine kadar, satn alaca makine ve ekipmana ait proforma fatura ve yeni makine ve ekipmana ait teknik artnameyi il müdürlüümüze teslim etmek artyla marka ve model deitirme hakk verilir." açklamasn yapt.

 

 

 

Osman Akçay

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..