milivolt electronics world news Soylu:_Trkiye_12_ylda_zihniyet_dnmn_salad-didimhaber.net
01-08-2014

Soylu: Trkiye 12 ylda zihniyet dnmn salad

Soylu:_Trkiye_12_ylda_zihniyet_dnmn_salad

AYDIN - 01.08.2014 14:21:07


Aydn’da partilileriyle buluan AK Parti Genel Ba<span class="b776b39716" id="b776b39716_3">kan</span> Yardmcs Süleyman Soylu, "Türkiye'de son 12 ylda çok deiti. te bütün bunlar dönütüren bir Türkiye. Türkiye 12 ylda zihniyet dönüümünü salad. imdi yapmas gereken, zihniyet dönüümüyle beraber o zihniyet dönüümünü de içeren ikinci sçramasn, büyük sçramasn ortaya koyabilmektir, bunu salayabilmektir." dedi.

 

Turistik Park’ta partililerle biraraya gelen Soylu, 28 ubat’n ülkeye çok ac yaattn ve insanlar ayrtrdn söyledi: "Bugün 1960 darbesiyle kar karya kaldmz ve hâlâ içimize sindiremediimiz vesayet sisteminden kurtulmak için bir seçime gidiyoruz. Yllardan beri idare edilen, unutulan, neredeyse zihnimizle ve aklmzla dalga geçen vesayet sisteminin bizi istedii gibi idare etme anlayna kar bir seçime gidiyoruz. Bizi iki makas arasna sktrm, vesayet ve faiz lobisinin arasna sktrm bir anlay tasfiye etmek için seçime gidiyoruz. Biz eer bugün bir seçime gidiyorsak Türkiye’de tam demokrasinin, milli iradenin devletin en tepesine oturabilmesi için gittiimiz seçimdir. Türkiye büyük deiim yaamaktadr.”

 

Türkiye’nin 12 ylda demokrasiyle büyük mesafeler aldn belirten Genel Bakan Yardmcs Soylu, “Bunu bask ve zulümle almad. imdi 10 Austos'ta biz bu 12 yllk deiimi devam ettirecek miyiz, ettirmeyecek miyiz bunun kararn vereceiz. Her cumhurbakan seçiminde provokasyon ortaya koydular ama bugün cumhurbakann halk seçecek. Vereceiniz karar önemlidir. Milletin verdii karar bamzn üzerindedir, her zaman bamzn üzerinde olmutur. Hani diktatördü Türkiye? O zaman Aydn Belediyesi, x belediye, y belediyede diktatör olan bir ülkede seçim kazanabilir mi? Konuuyor ana muhalefet partisi genel bakan tulumun bacanda, atyor, sallyor, baka bir ey yapt yok. Bir proje ortaya koyduu yok. Türkiye’nin talihsizliidir ana muhalefet. Türkiye’nin talihsizliidir ana muhalefetin lideri. Biz bugün daha güçlü bir adayla rekabet etmek isterdik. Bu memleketin bana çok felaketler, badireler getirdiler. Sanki bizim insanmzm gibi gösterilen insanlarla yllarca bizi oyaladlar ve uyuttular. imdi ayn ekilde baka bir felaketi getirmeye çalyorlar.” eklinde konutu.

 

Türkiye’nin deitiini ve bu deiimin devam ettiini belirten Süleyman Soylu, “Türkiye, eski Türkiye deil. Yeni Türkiye’nin kaplarn açabilmemiz için, 10 Austos’ta millet ve devlet muhabbetini yeniden balatabilmemiz için, Türkiye’nin büyük hedeflerine ulaabilmesi için, refah toplumu oluabilmesi için kararmz hep birlikte vermeliyiz. Türkiye çok büyük mesafeler ald ama çok daha mesafeler almas lazm. Türkiye, eski Türkiye deil. Kafasnn dikine doru giden bir Türkiye deil. Dünyadaki frsatlar iyi gözetleyen bir Türkiye. Kendini ona göre iyi yönetmeye çalan bir Türkiye. Türkiye’de bugün bütçe açnn GSMH'ye oran 1,2’dir. Bu, Türkiye’nin ekonomideki baarsnn imzasdr. Türkiye bugün ekonomik ve siyasal istikrarn yaamaktadr. Bu, 12 yldr deiimden vazgeçmeme inadnn karldr.” dedi.

 

AK Parti Aydn l Bakan Sadk Atay, milletvekilleri ve dier partililerin eliinde Adnan Menderes Bulvar’nda ziyaretlerde bulunan Soylu, daha sonra merhum babakanlardan Adnan Menderes’in köyü olan Çakrbeyli’ye geçti.

 

OSMAN AKÇAY | 

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..