milivolt electronics world news Soylu:_ki_mcadelemiz_var,_zm_sreci_ve_paraleller-didimhaber.net
01-08-2014

Soylu: ki mcadelemiz var, zm sreci ve paraleller

Soylu:_ki_mcadelemiz_var,_zm_sreci_ve_paraleller

AYDIN - 01.08.2014 17:49:49 Cuma


Merhum babakanlardan Adnan Menderes’in köyü olan Aydn Çakrbeyli’de vatandalara seslenen AK Parti Genel Bakan Yardmcs Süleyman Soylu, "Önümüzdeki süreçte, sonu ne olursa olsu, çözüm süreci ve paralellerle mücadeleden vazgeçmeyeceiz.” dedi.

 

Soylu, unlar kaydetti: “Devletin tepesine bu millet oturacak. Çatlasnlar da patlasnlar. Devletin tepesine bu millet oturacak. Kara kalabalklar dedii bu millet, kuru kalabalklar dedii bu millet, yarasalar dedii bu millet, fodullular dedii bu millet, alvarllar dedii bu millet, size demokrasi fazla dedii bu millet oturacak. Dünyaya anlatacaklarmz var. Bir olalm, beraber olalm. Ey Çakrbeyliler, bugün biz önümüzdeki süreçte iki temel maddeden vazgeçmeyeceiz. Bunlardan bir tanesi çözüm sürecidir. Biz artk evlatlarmzn askere giderken endie içerisinde gitmelerini istemiyoruz. Biz evlatlarmzn artk annelerinin alamalarn istemiyoruz. Ne olursa olsun, ne noktaya varrsa varsn biz ülkemizin birliinden, beraberliinden bütünlüünden, bölünmez bütünlüünden vazgeçmeyiz. Bu ay yldzl bayra, 785 bin kilometrekarenin her santimetrekaresinde dalgalandrrz ve çözüm sürecini devam ettiririz. Bu ülkede ameliyata müsaade etmeyiz. Endie etmeyin, Türkiye 785 bin kilometrekaresiyle, 77 milyon insanyla yarna çok büyük bir güç olacaktr. kinci vazgeçmeyeceimiz temel nokta nedir biliyor musunuz? Burada söylüyorum. Hani bugün Klçdarolu’nun kolkola yürüdüü paraleller var ya, biliyor musunuz paralelleri? Klçdarolu’nun yakn mesai arkadalar var, paraleller. te o paralellerle mücadeleden hiçbir gün vazgeçmeyeceiz. Bu ülkenin geleceine kasteden, bu ülkenin babakanna tuzak kuran, bu ülkenin istiklâline tuzak kuranlarla sonuna kadar mücadele edeceiz. Sonu ne olursa olsun. Bilmenizi istiyorum, kökleri kaznacaktr. Ne kadar Klçdarolu onlara arka çksa da, ne kadar Bahçeli onlara arka çksa da, ne kadar yeni bir ortaklk kurmu olsalar da bilmenizi istiyorum ki köklerini kazyacaz, köklerini."

 

Tek parti dönemini ve CHP’yi de eletiren Soylu, “Bunlarn duygular olmamtr, korkular olmamtr. Bunlar ceplerine faiz gitsin diye, vesayetle birlikte bu ülkeyi idare etsinler diye bu ülkenin çalan insanlarna, rahmetli Menderes’te olduu gibi binbir hakaretle çullanmlardr ama imdi bu millet onlara çullanyor. Hem de nasl çullanyor. iddetle deil, terörle deil, baskyla deil, zulümle deil, tam anlamyla söylüyorum demokrasiyle, oyla ve sandn namusuyla. Türkiye’yi büyük hedeflerine ulatrmamak için Türkiye’yi kartrmaya çaltlar. Ey Çakrbeyliler, ey demokrasi dostlar, demokrasi gönüllüleri sizlere söylüyorum, Türkiye’yi Ukrayna gibi içini kartrmak istediler. Libya gibi sokaklarn kartrmak istediler. Msr gibi darbe yapp bütün dünyann sessiz kalmasn istediler. Suriye’de kadnlara tecavüz eden, çocuklar öldüren bir rejim gibi Türkiye’ye yepyeni bir rejim ihraç etmeye çaltlar. Ne olursunuz endie etmeyin.” dedi.

 

Cumhurbakan aday hsanolu’nu da eletiren Soylu, “Cumhurbakan aday Ekmeleddin hsanolu, 'nönü, örnek bir adamdr.' dedi. Doru. Darbeye giderken Türkiye, 'Sizi ben bile kurtaramam.' deyip rahmetli Menderes’i tehdit eden nönü, örnek bir devlet adamdr. Askerleri pplayp, 'Aman darbe yapn, sra bize gelsin, biz Türkiye’yi yönetelim, baka türlü yönetemeyeceiz.' diyen örnek bir devlet adam. Sabah baka, akam baka konuan bir cumhurbakan aday var Türkiye’nin. Üzülüyorum, neredeyse binbir surat eklinde. Bir elinde Türk Solu dergisi, dier taraftan da Bozkurt iareti yapyor. Bizim Türkçede güzel bir söz vardr, iki kakla yemek yiyenden adam olma diye. Brakm iki ka, bu on kakla yemek yemeye çalyor. Çakrbeyli demokrasinin oca, yarna tayacak kaynadr. Dünyada demokrasi kurusa Çakrbeyli’den tekrar fkrmaldr. 10 Austos’a Türkiye’nin ataca büyük adma destek vermenizi istiyoruz. Türkiye’nin gücüne güç katmanz istiyoruz. Çakrbeyli’den bütün dünyaya sesleniyoruz. Bugün Tayyip Erdoan, sadece kendi kiiliiyle cumhurbakan olmuyor. 10 Austos’ta saat 17.00’den sonra o sandktan Adnan Menderes de cumhurbakan olarak çkacak." dedi

 

Kahvehanede vatandalarla buluan Süleyman Soylu, daha sonra Çakrbeyli Muhtarl'n ziyaret etti. Adnan Medneres ve ailesinin resimlerinin bulunduu binada, Muhtar Mehmet Demir'den bilgi ald. Muhtar Demir, Çakrbeyli'ye yapamy düündükleri demokrasi müzesi için Soylu'dan destek istedi.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..