milivolt electronics world news Babakan_hakknda_su_duyurusunda_bulununca_hakkmda_dava_ald-didimhaber.net
03-08-2014

Babakan hakknda su duyurusunda bulununca hakkmda dava ald

Babakan_hakknda_su_duyurusunda_bulununca_hakkmda_dava_ald

AYDIN - 03.08.2014 17:46:32 Pazar


Babakan Recep Tayyip Erdoan’n ayrtrc söylemlerine tepki gösteren Ahmet Yumuak, Babakan hakknda 'halk ayrmcla tahrik ve görevi kötüye kullanma' gerekçesiyle ikayetçi oldu. Savclk, yetkisizlik karar verdi. Yumuak, ikayet dilekçesinde yer alan Babakan’n söylemlerinin hakaret kabul edilerek kendisine 'kar dava' açldn söyledi.

 

Geçirdii trafik kazas sonucu cezaevine giren Ahmet Yumuak (45), cezaevinden çkta mahkum kadrosundan ie girdi. Mahkum kadrosundan ie girenlere düük maa verilmesine kar mücadeleye balad. Yazd dilekçe ve yazlarla sonuç alamaynca Babakan Recep Tayyip Erdoan’a mektup yazd. Yumuak, bu mektuptan sonra bask gördüünü iddia etti.

 Ahmet Yumuak

Basklar yüzünden iinden olduunu iddia eden Yumuak, 17 ve 25 Aralk yolsuzluk ve rüvet operasyonundan sonra halk ayrtrc açklamalar yaptn gerekçesiyle Körfez Cumhuriyet Savcl’na Babakan Erdoan hakknda ikayet dilekçesi verdi. Babakan’n söylemlerinden duyduu rahatszl dile getirdi. Ankara Cumhuriyet Basavcl Parlamenterler Bürosu Savcs Kemal Demirdön, ikayet dilekçesini kovuturmaya gerek olmadna karar verdi. Dilekçe sonras vatanda Ahmet Yumuak’a, Ankara 4. Sulh Ceza Mahkemesi’nde Babakan Recep Tayyip Erdoan’a hakaret davas açld.

 

Davadan ve Babakan Erdoan’dan korkmadn belirten Yumuak, “Ben hakkm aramak ve halk ayrtranlara kar dava açtm. Birilerinin buna dur demesi lazm. Hz. brahim’in atee atldnda su tayan karnca misali ben de Babakan’n bu hakaretlerine son vermesi için çalyorum. Hakkm aradm için iimden oldum. Mahkemede kazandm ama haklarm, hukuk yok saylarak verilmedi. Sahte raporlar düzenlendi. Onlar da belgeledim. Ama hukuk hiçe sayld. imdi de Sayn Babakan’n halk ayrmcla tahrik ve görevi kötüye kullanmas nedeniyle ikayetçi oldum. Babakan’n söylemlerini belirttim. ikayetim kabul edilmedi. Dilekçemdeki Babakan’n söylemleri karlnda hakkmda hakaret davas açlm. Babakan’dan korkmuyorum. Hakkm aryorum.” dedi.

 

Aydn’n Didim ilçesinde özel bir firmada oförlük yaparak geçimini salayan Ahmet Yumuak, Babakan Erdoan’n halk ayrtrc konumalara son vermesini istedi.

 

 

OSMAN AKÇAY |  

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..