milivolt electronics world news Aydn'da_ekonomi_zirvesi_dzenlenecek-didimhaber.net
06-08-2014

Aydn'da ekonomi zirvesi dzenlenecek

Aydn'da_ekonomi_zirvesi_dzenlenecek

AYDIN - 06.08.2014 13:55:34 Çaramba


Eylül aynda 1. Aydn Ekonomi Zirvesi düzenlemeyi planlayan Aydn Ticaret Odas (AYTO), herkesi bu çalmaya katk yapamaya davet etti. Zirvede Aydn’n bütün dinamiklerini harekete geçirmeyi hedeflediklerini belirten AYTO Bakan Hakan Ülken, “Aydn’n ne problemi varsa oturalm, her eyi, her türlü düünceyi kenara koyup Aydn için konualm, Aydn için çözüm arayalm.” dedi.

 

Aydn’da ne yaplmas gerektiini, nasl gelimesi gerektiini tespit ettiklerini ve bunu ekonomi zirvesinde herkesle konuacaklarn ifade eden Ülken, “Biz Aydn’n milli takm havasnda tüm dinamikleriyle, valisiyle, belediye bakanyla, milletvekilleriyle biraraya gelip ova dönümeden, Aydn’n tüm sorunlarn masaya yatrp tespit edip ksa, orta ve uzun vadeli çözümleri de tespit edip hamle planlamasn da yapp arkasndan sonuna kadar gideceimiz, kovalayacamz 1. Aydn Ekonomi Zirvesi’ni hayata geçirmek istiyoruz. Bunu hayata geçirmek de bizim elimizde deil, çünkü biz buraya tüm dinamiklerini davet edeceiz, icabet ederlerse Aydn’n sorunlarna çözüm için katk koyuyorlar demektir. Davete icabet etmezlerse birileri davet etsin, biz oraya gidelim. Yok siz olmayn, biz tek bamza veya farkl birkaç grup biz bunu baarrz diyorsa buyursunlar yapsnlar, biz de sorgulayan olalm.” eklinde konutu.

 

AYTO'nun çalmalar ve Aydn için yapacaklar hakknda da bilgi veren Hakan Ülken, “Meclisimizde istihdam özel ihtisas komisyonu oluturduk. Komisyonumuz KUR, Milli Eitim meslek liseleri, OSB ve üyelerimizle biraraya gelerek önemli, verimli çalmalar yapt. Bu komisyonumuzun çalmalar devam etmekte.Özel sektör olarak KUR'un çalmalarndan memnunuz. Nitelikli personel bulma problem olduu gibi o eleman arayanlarla biraraya getirmek de problem. Biz bu ii KUR’un üzerinden önemli oranda alacaz. Eylül aynda çok büyük bir proje yapacaz. Türkiye’de oda baznda ilk olacak. Eylül aynda kalifiye eleman eksikliinin giderilmesi için TOBB ile Aydn’da yaplacak olan meslek lisesinin protokolünü imzalayacaz.” dedi.

 

 

OSMAN AKÇAY | 

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..