milivolt electronics world news Erdoan:_Seilme_ya_18_olacak-didimhaber.net
06-08-2014

Erdoan: Seilme ya 18 olacak

Erdoan:_Seilme_ya_18_olacak

AYDIN - 06.08.2014 18:56:56 Çaramba


Cumhurbakan aday ve Babakan Erdoan Aydn'da seçim çalmalar kapsamnda da düzenlenen mitinge katld. Erdoan, mitinginde rakibi, Ekmemeddin hsanolu, CHP, MHP ve HDP’nin aday Selahattin Demirta’a yüklendi. Erdoan seçme ve seçilme yan 18’e indireceklerini söyledi.

 Babakan Erdoan Aydn'da

stasyon Meydan’ndaki mitingine 1,5 saat gecikmeli olarak gelen cumhurbakan aday Babakan Recep Tayyip Erdoan burada yapt konumasnda, “Merhum Adnan Menderes’i, doduu büyüdüü Yassada’da hasretini çektii kendi ehri Aydn’da rahmetle yad ediyorum. Menderes verdii mücadeleyle Türkiye’yi buralara tad. Allah ondan raz olsun. Menderes’in CHP zihniyetinden neler çektiini anlatmama gerek yok. Hepiniz biliyorsunuz. Adnan Menderes Aydn’dan yola çkt. Ksa sürede milletin sevgilisi oldu. Bu CHP zihniyeti Menderes’i alt etmek için bugünkü CHP ve MHP’nin yapt gibi dediler ki dindar olsun, profesör olsun emettin Güralp’ Menderes’in karsna çkardlar. Onun sfatlar Ekmel’in sfatlar gibi. Menderes seçimi kazand. Karsnda tutmad. Halkn iradesi farklyd. Halka yalan söylediler. Dürüst olmadlar. SSK Genel Müdürüyken Okmeydan Hastanesi’nde olanlar izlediniz mi? Baarl genel müdürdü deil mi? Benim vatandam 97-99 arasnda ne çileler çekti kuyruklarda bekledi. Salkl girersiniz hasta çkarsnz. Bugün modern hastaneler var. Millet kendi iradesine dümanlardan bkt. Menderes ve arkadalar CHP'ye isyan olarak siyaset sahnesine çkt. 27 Mays’ta darbe yapld. DP’yi iktidardan uzaklatrdlar. Bugün CHP, MHP, Prensilvanya yine bir araya geldiler. Mahkeme kurup düzmece idam ettiler. 17 Aaralk ve 25 Aralk’ta ayn eyi yapacaklard. Düzmece bir yarg kurdular. Dönemin babakan dediler. Tezgah kurmular daracna asp güya yarg diyeceklerdi. Ne oldu milli irade salam çkt. Müsaade etmedi. 27 Mays darbesi Menderes, Polatkan, Fatih Zorlu’yu deil, Celal Bayr’ da idama mahkum edildi. Yal olduu için idam edilmedi. Yal olmasayd. Babakan deil cumhurbakan idam edeceklerdi. 27 Mays darbesinden sonra Cumhurbakanl makamnn yetkilerini kökten deitirdiler. Bayar gibi milletin sevgilisi bir Cumhurbakan olmasn diye Anayasa’y deitirip devlet ayr millet ayr dediler. Cumhurbakan hükümet ayr dediler. Devlet ile millet arasn açtlar vesayet makam haline getirdiler. TBMM Cumhurbakann seçerken milletin iradesini tehdit ettiler. Menderes ve arkadalar aslrken CHP barollerdeydi. Cumhurbakan seçilirken CHP en öndeydi. Merve Kavakç milletvekili seçildi baörtülü diye Meclis'te yemin ettirmediler. CHP zihniyeti bu. Ayn zihniyetin devam bir aradalar. Kafa ayn zihniyet ayn. Düünce özgürlüüne tahammülleri yok. Biz yeter dedik. Cumhurbakann millet kendi hür iradesiyle seçecek dedik. Vekiller iradesiyle dedik. Millet yüzde 69 ile ben seçeceim dedi. Bu referandum uygulamasn yaparak milletin iradesine kar çkan MHP, CHP ve HDP hangi yüzle karnza gelecek. 10 Austos sradan tarih deil. Aydnl merhum Menderes, Celal Bayar’n ruhlarnn ad olaca tarihtir. Devletle milletin kucaklaaca tarihtir.”

 Babakan Erdoan Aydn'da

Bir aday sürdüler, alladlar pulladlar, CHP, MHP adayn ismini telaffuz edemiyorlar. Kendince nezaketten bahsediyorlar. Efendilerin uslübuna adap d konumalarna bakmyor. Bunun efendileri Pensilvanya. Ba o. 30 Martta kendisinden milletin nasl nefret ettiini görünce dizi çözüldü. Dengesi bozulmu beddua ediyor. Hoca yakmayacak edep d hezeyanlar. Bize üslup dersi veren Ekmel, Pensilvanya’ya ders versin. Tencere yuvarlanm kapan bulmu. Üzüm üzüme baka baka kararm. Bir genel bakana babakana küfretmek yakr m? Bununla kalmyor millete de küfrediyor. Bunlarda seviye yok. Milletin adayna milletin bizzat kendisine hakaret ediyor. Ekmel de ders verecek kapasite varsa CHP genel müdürüne ders versin. Bahçeli'nin hakaretten baka bildii yok. Sabah akam hakaret ediyor. Türkiye meselelerini ilikin tek görüü yok. Sadece hakaret. Saylar çkartp topluyor, say buluyor. Matematikten çakt. Üçgenler çizmeye açlar çarpt olmad. Matematikte geometride çakt iire merak sald. 10 Austos’tan sonra çok vakti olacak roman, hikaye, masal yazmaya balayacak. CHP genel müdürün oraya kasetle getirdiler, MHP liderini kasetle orada tutuyorlar. stiklal Mar'n bilmeyen birini getirdiler. Bu Ekmel ne diyor. Halk iirle uramak istemiyor diyor. Halk ciddi meseleleri konumak istiyor diyor. Bir kere o sadece iir deil o bizim stiklal Marmz. Anayasamz’n deimezleri arasnda. Bu msralar bu milletin mazisi. stikbali senin iir diye geçitirdiin o msralar milletin kalbine yazlm asla silinmeyen sözcükleridir. Utanmadan inkar ediyor. Sklmadan babam Akif’in iyi bir arkadadr diyor. Bun nasl yaklam. Bu millet sana stiklal Marn öretecek.” dedi.

 

Bahçeli sen beni karde olarak kabul etmeyebilirsin ben MHP’nin tabannda karde olarak görebilecek insanlarn olduuna, CHP’nin tabannda olduuna inanyorum. Bu ilerden nasibini almam insansn. Üç kez randevu istemi sen vermemi birisin. Bu Pazar bu millet tarih yazacak. nanyorum ki CHP, MHP, BDP'ye gönül veren kardelerim balarndakine tarihe ders verecek. Ekmel’e sandkta stiklal Mar dersi verecek. Bu aday CHP, MHP tabann temsil etmiyor. Diretilen aday. Aydn bu adaya itibar etmez. Gitti CHP ile karde oldu, gitti Türk solu ile Sosyal çi Partisi ile Devrimci Parti ile karde oldu. Yeni Türkiye’de muhalefet deiecek. Yaam tarz üzerinden siyaset yapan muhalefet deiecek. Bizim gündemimiz hzl tren, köprüler, viyadükler, okullar, üniversiteler ina ediyoruz. Türkiye’nin itibarna itibar katyoruz.

 Babakan Erdoan Aydn'da

Paralelci gençlerle Ekmel bir TV kanalnda sohbet ediyor. Bu örencilere üniversitelerde bizim tandmz imkanlar inkar ediyorlar. Harçlardan burslardan haberi yok. O da eviriyor kvryor. Ekmel sen Türkiye’ye millete örencilere üniversitelere yabancsn. 76’dan 175’e çkardk. Her ey planl programl yapld. 10 Austos projesiz plansz vizyonsuz siyasete son verecek. 10 Austos’ta millet kazanacak. Eser siyaseti dousu bats kuzeyi güneyi ile beraber olacak. 77 milyon ile gelecei ina edeceiz. Seçilmi cumhurbakann ile Türkiye’ye zirveyi çkacaz. Partim beni aday gösterdi. Pazar akam milletim beni cumhurbakann seçmesi halinde el ele verip Türkiye’yi çok daha ileri tayacaz. Onunu için güçlü destek istiyoruz. Efeler diyar Menderes’in memleketinden güçlü destek istiyoruz. 12 yl boyuncu bu memleketin her köesine a i götürmek için çok çaltk. Hiçbir insan ötekiletirmedik. Türk-Kürt-Alevi ayrm yapmadk. Türküyle Kürdüyle Abazasyla yaratlan yaradandan ötürü sevdik. Tek gayemiz millet.

 Babakan Erdoan Aydn'da

Gençlik benim her eyim. CHP’nin, MHP’nin deil, 30 ya seçilme yan biz indirdik. Seçme ve seçilme yan 18 yapacaz. Avrupa’nn 10’u akn ülkesinde seçme seçilme ya 18. Bunlar da oluyor benim ülkemde niye olmasn. Biz gençliimize inanyor, güveniyoruz. 21 yanda karanlk çadan aydnlk ça balatan Fatih’in torunlaryz. Bizlerden ne gençler çkt sadece bunlar deil tüm millet görecek. 10 Austos bir milat olacak. Demokrasiye sandklara sahip çkn.”

 

Erzurum’da AK Partili meclis üyelerinin tehdit edilmesine de deinen Erdoan, “HDP’ye tehdit ile oy topluyorlar. Utanmadan demokrasiden özgürlükten bahsediyor. Siz özgürlüü tattnz m? Özgürlüü size biz tattrdk. Kalkm benim meclis üyelerimi tehdit ediyorsunuz. Biz ülkeye inanç özgürlüünü getirdik. Yasaklar biz kaldrdk. Sen bu ülkeye Franszsn. Eski Türkiye’de kaos, kriz var, kii ban bin dolar milli gelir var. Yeni Türkiye’de milli gelir 11 bin dolar olacak. bilenin klç kann yeni Türkiye’nin tarihini yazacaz. Güçlü Türkiye’yi ihya edeceiz. Özgür irade için oyunuzu kullann.” dedi.

 

Ei Emine Erdoan ile halk selamlayan Erdoan daha sonra helikopterle miting için Mula’ya geçti.

 

OSMAN AKÇAY | 

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..