milivolt electronics world news Bakan_Erolu:_10_Austos'ta_sanda_gidin-didimhaber.net
07-08-2014

Bakan Erolu: 10 Austos'ta sanda gidin

Bakan_Erolu:_10_Austos'ta_sanda_gidin

AYDIN - 07.08.2014 12:08:30 Perembe


Aydn’da AK Parti'lilerle buluan Orman ve Su leri Bakan Veysel Erolu, herkesi cumhurbakan seçiminde demokratik hakk olan oy kullanmaya çard: "Yok benim bam bahçem, incirim, yaz tatilim demeyin, gidin demokratik hakknz kullanarak oyunuzu kullann. 10 Austos'ta sanda gidin."

 Veysel Erolu

Efeler ilçesindeki Turistik Park’ta konuan Bakan Erolu, Aydn’a yaptklar yatrmlar hakknda bilgi verdi. Aydn’a en çok yatrm yapan bakanlk olduklarn belirterek, “Yatrmlar nasl yaptk? Yatrmlarda hortumu kestik. Faiz lobisinin hortumunu kestik. Ayrca ilaç lobisinin hortumunu kestik. Böylece bu yatrmlar sizlere akyor. Yatrmlar artt. Bir mesele varsa müracaat kaps neresi? Babakanmz. Neden? Hakikaten bizde evk var, heyecan var, millete hizmet ak var, farkmz bu. Bir de tüyü bitmemi yetimin hakkn koruma konusunda Babakanmz son derece hassas. IMF’nin borcunu kim bitirdi? Biz ödedik. Zorunlu tasarruf fonu olan 13,5 katrilyon, bunu kim ödedi? Ben ahsen bu paralar gitti diye düünüyordum, Allah’a ükür Babakan geri ödetti. KEY’de 3,5 katrilyon da ödendi. Merkez Bankas tamamen boalmt, bunu kim doldurdu? 136 milyar dolar kardeler bu. Bize altn falan yamyor, döviz de yamyor. Bunu nasl baardk? Tamamen hortumlar kesmek suretiyle baardk. Artk milletten gelen, millete hizmet olarak akyor. Aydn’a en büyük yatrm yapan bakanlk biziz. Dört tane baraj bitirdik. Ayrca sulamalarda desten yazdk, 45 dereyi slah ettik. Siyasi istikrar olmad takdirde ekonomik istikrar da olmaz. Bugünkü ekonomik istikrar, tamamen siyasi istikrara borçluyuz.” dedi.

 Veysel Erolu

Türkiye tarihinde ilk defa cumhurbakann milletin seçeceine dikkat çeken Bakan Erolu, "Vekiller sizin istediinizi seçiyor muydu? O tabii üpheli. Birtakm tesirler oluyordu, milletin istedii seçilemiyordu ama bu sefer millet, bizzat cumhurbakann seçecek. Yok benim ba bahçem var, yok incir toplayacam demeyin, oyunuzu kullann. Yazla gidip de ben burada bir keyif çataym demeyin. Yarm gün, bir bile deil, bir saatlik bir mesai. Demokratik hakknz kullann, çünkü sizin bir oyunuz çok daha önemli olabilir. 10 Austos’ta sanda gidin.” eklinde konutu.

 

Dünyada Türkiye’nin önünü kesmek isteyen gizli ve aikâr ülkeler olduunu vurgulayan Veysel Erolu, bunlara frsat vermeyeceklerini söyledi. Ülkenin ekonomik istikrar için siyasi istikrann art olduunu ifade ederek, “Babakanmz büyük vizyon sahibi, büyük devlet adam. Gerçekten Türkiye’yi nereden nereye getirdii ortada. Dünyada kriz varken ülkemizde kriz yaamadk. Türkiye’nin önünü kesmek, muhteem yükseliini önlemek isteyenler vard. Bizim 2023, 2053 ve 2071 hedeflerini ortaya koyunca gerçekten dünyada Türkiye’yi önünü kesmek isteyen ülkelerin deiik deiik, gizli ve aikâr plan ve projeleri var ama bunlara frsat vermeyeceiz. stikrarn devam arttr.” dedi.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..