milivolt electronics world news Kanl_dn_basknnda_len_baba_oul_yan_yana_defnedildi-didimhaber.net
16-08-2014

Kanl dn basknnda len baba oul yan yana defnedildi

Kanl_dn_basknnda_len_baba_oul_yan_yana_defnedildi

Balkesir’deki kanl düün basknnda hayatn kaybeden damat ve babas, memleketleri olan Aydn’n Çine ilçesi Bölüntü Mahallesi’nde yan yana topraa verildi.

Karesi ilçesinde önceki gece yaanan olayda 10 V 8767 plakal otomobiliyle kna gecesi yaplan düün salonunu basan gelinin days Mehmet Fatih Ç. dehet saçt. Gelin Gülden Aykurt ile damat Aytekin Vay akrabalaryla elenmeye devam ettii srada pompal tüfekle rastgele ate eden zanlnn silahnda çkan kurunlar damat Vay, damadn babas Nevzat Vay, annesi Aliye Vay, kardeleri Gültekin Vay ve Murat Vay ile Fatma Uyda, Asl Gümü ve Cemil Can Aslan’a isabet etti. Ar yaralanan baba Vay (65) hastaneye götürülürken, damat Vay (27) ise tedavi gördüü hastanede hayatn kaybetti. Dier yarallarn durumlarnn iyi olduu örenildi. Adli makamlara sevk edilen zanl Mehmet Fatih Ç. tutukland.
Baba ve oulun cenaze töreni
Hayatn kaybeden Aytekin Vay ve Nevzat Vay’n cenazeleri, Bursa Adli Tp Kurumu’ndan alnarak, Çine ilçesine 25 kilometre uzaklktaki Bölüntü Mahallesi’ne götürüldü. Balkesir’de tedavileri devam eden anne Aliye Vay ile kardeleri Gültekin Vay ve Murat Vay cenaze törenine katlamad. Baba ve olunun cenazeleri, helâllik alnmas için önce evlerine götürüldü. Babas ve kardeinin tabutlarna sarlan kadnn feryatlar yürekleri dalad. Askere giderken boynuna balanan ay yldzl yazmann örtüldüü tabutla tanan oul ve babas köy mezarlna götürüldü. kisi için ayr ayr cenaze namaz klnd. Cenaze törenine Çine Belediye Bakan Enver Salih Dinçer ve büyük bir kalabalk katld. Baba ve olunun cenazeleri, köy mezarlnda yan yana topraa verildi.

ÜÇ YILDIR DÜÜN ÇN BEKLYORLARDI

Mula'nn Bodrum ilçesinde turizm sektöründe çalrken alt yl önce Gülden Aykurt ile tanan Aytekin Vay’n, üç yl önce nianlanarak düün hazrlklarna balad örenildi. Üç ay önce iinden ayrlan Vay’n, yaamay düündüü Balkesir’de i bularak çalmaya balad belirtildi. Ac haberi alan Bodrum’daki i arkadalar da cenaze törenine katld. Oldukça üzgün olan arkadalar, Vay’n niannda çekilen fotorafn tad.

KURUSIKI SANMILAR

Olay yaand srada salonda bulunan Nevzat Vay’n daysnn olu Mehmet Direk, kendisinin de ölümden döndüünü belirterek, “Düün devam ederken yöresel oyunumuz olan Aydn zeybeini oynuyorduk. Bir anda silah sesini duyduk. Bizim buralarda bu oyun oynanrken silah atlmas âdet olduu için önce kurusk tabanca zannedip aldr etmedik ancak Nevzat yere ylnca silahn gerçek olduunu ve silah ateleyen kiinin niyetinin farkl olduunu anladk. Benden çok daha ar, 80-100 kiloluk bir adamd. Engellemek için üzerine atladm. Bir süre yerde boutuk. O silahn atelemeye devam etti. Silah tutukluk yapmasayd belki ben de u an ölmü olabilirdim.” diye konutu.
Baba ve oulun cenaze töreni
Yeenin üç yldr düün hazrl yaptn ifade eden amca Yaar Vay da, “Telefonla görüüp tanmlar. Üç yldr düünü bekliyorlard. Düün yapmak için Balkesir’e gittiler. imdi oradan iki adamn cesedi geldi. Neden olduunu bir türlü anlayamadk. Suçlunun cezasn çekmesini istiyoruz.” eklinde konutu.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..